Doska len leží, nič nerobí a všetko necháva na partnera.dreamstime
StoryEditor

Najhoršie typy žien v posteli: Doskou či ľahkou korisťou byť rozhodne nechcete

26.01.2023, 07:00
Vzťahy

Sex je jednou z najzákladnejších ľudských potrieb, no aj napriek tomu ho nie každá žena praktizuje správne, a to najmä v očiach mužov. Aby ste boli tou najlepšou milenkou, prezradíme vám, akým typom ženy by ste rozhodne byť nemali a čomu sa v posteli radšej vyhnúť.

Každý má rad v posteli niečo iné a je viac než jasné, že nikto učený z neba nespadol, no existuje určité správanie a praktiky, ktoré do sexuálnych hier jednoducho nepatria. Aby vás sex oboch bavil alebo túžite partnera prekvapiť zmenou, snažte sa nebyť jednou zo žien, ktoré patria v posteli k tým najhorším. Tomuto sa radšej vyhnite.  

Doska

Takzvaná doska patrí medzi najčastejšie správanie žien v posteli. V sexe je v podstate nepoužiteľná. Len leží, nič nerobí a všetku iniciatívu necháva na partnerovi akoby bola nejakou nafukovacou bábikou. Je to aj váš prípad? Okamžite s tým skončite, pretože partnera vaša ľahostajnosť raz prestane baviť. Skúste sa viac uvoľniť, nehanbite sa, nemyslite na svoje krivky a skúste sa s vašim náprotivkom porozprávať o tom, čo by sa mu páčilo. Ak ho chcete prekvapiť, zaobstarajte si erotické prádlo alebo si na pomoc zavolajte kamasútru ako inšpiráciu.

image

Doska len leží, nič nerobí a všetko necháva na partnera.

dreamstime

Buldozér

Hravosť a pestrosť je v sexe veľmi dôležitá, no ak patríte k ženám, ktoré sú v posteli ako buldozér, nečudujte sa, že je partner s vašim sexuálnym životom nespokojný. Prestaňte striedať polohy každú sekundu, inak všetkou tou silou a rýchlosťou zavalíte svoju polovičku, ktorá sa bude cítiť ako v posilňovni alebo ringu. Samozrejme, odviazať sa pri sexe musíte, ale nebuďte hrubé, premyslite každý svoj pohyb a dbajte o milostnú empatiu.

image

Nestriedajte polohy každú sekundu.

dreamstime

Nevesta

Ak nie ste vo vzťahu a po sexe na jednu noc sa vám muž už nikdy neozve, možno sa v posteli správate ako nevesta. Po prvej spoločne strávenej noci nikdy nehovorte potenciálnemu partnerovi, akou skvelou manželkou budete a nepýtajte sa ho, kedy sa opäť uvidíte. Muži totiž neznášajú, ak sa po prvej vášnivej noci začne žena správať ako ich dlhoročná partnerka. Nezabúdajte, ak o vás budú mať záujem, ozvú sa vám, tak na nich netlačte.

image

Toto sa potenciálneho partnera radšej nepýtajte.

dreamstime

Rečníčka

Sex je prežitkom, pri ktorom by ste si mali užívať každý dotyk, pohľad či polohu. Ak však patríte k ženám, ktoré pri ňom neustále rečnia, majú neustále nejaké komentáre a pletú si milostné hry s konverzáciou, rozhodne z vás partner nie je nadšený. Prestaňte pri sexe myslieť na povinnosti či starosti. Vypnite a užívajte si tento jedinečný moment akoby bol posledný.

image

Nehovorte pri sexe partnerovi o vašich starostiach a povinnostiach.

dreamstime

Ľahká korisť

Nikdy nezačínate so sexom, pretože si myslíte, že iniciátorom musí byť vždy partner? Chyba. Neležte na mieste a nečakajte na zázrak, ktorý nepríde. Totiž, väčšine mužom sa páči žena, ktorá odštartuje akt sama. Nebojte sa dotknúť partnera alebo ho nažhaviť na milostnú hru. Verte či nie, bude sa cítiť ako v siedmom nebi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:47