Zistite, aký je váš mentálny vek podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Váš mentálny vek podľa znamenia: Ste večné dieťa alebo si zachovávate svoju tvár?

28.01.2023, 12:00
ASTRO

Síce vám od narodenia roky pribúdajú, možno ste si to neuvedomili, no to je vek, ktorý vám určuje kalendár. Váš mentálny vek však môže byť úplne iný a ten nestanovuje genetika ani životospráva, ale hviezdy. Pozrite sa, či ste podľa znamenia zverokruhu večným dieťaťom alebo si naopak zachovávate svoju tvár.

To, v akom znamení ste sa narodili, dokáže prezradiť mnohé, vrátane vášho mentálneho nastavenia. To znamená, že vám hviezdy určujú, aké ste, čo cítite a ako veci prežívate. Na jednej strane môžete byť večne mladé a na druhej príliš rýchlo vyzreté. Pozrite sa, aký je váš vek mentálnej vyspelosti podľa znamenia zverokruhu.

Baran

Ženy, ktoré sa na rodili v znamení Barana, sú večnými deťmi. Ich mentálny vek sa hýbe na hranici 1 – 7 rokov. Práve vďaka tomu im nikdy nechýba nadšenie a entuziazmus. Síce sa na svet väčšinou pozerajú cez ružové okuliare, vedia byť aj veľmi naivné, sebecké a predovšetkým impulzívne.  

Býk

Ak ste sa narodili v znamení Býka, možno mávate niekedy pocit akoby ste sa zastavili v detskom alebo tínedžerskom veku. Rady obdivujete, skúmate a zároveň ste veľmi hĺbavé. Keďže sa váš mentálny vek hýbe niekedy medzi 7 – 14 rokmi, často o veciach premýšľate viac než je potrebné.

Blíženci

Ženy narodené v tomto znamení sa mentálnym vekom pohybujú v rozpätí 14 – 21 rokov. Neustále hľadajú spôsoby ako si vybudovať nové vzťahy a užívajú si každý deň ako by bol posledný. Keďže často menia svoj štýl obliekania či vyjadrovania, málokedy naozaj vedia, čo od života vlastne chcú.

image

Blíženci nevedia, čo chcú od života.

dreamstime

Rak

Narodili ste sa v znamení Raka? Váš mentálny vek sa pohybuje od 21 do 28 rokov. Ste večne mladé, no zároveň ambiciózne s túžbou vytvoriť si zázemie. Celý svoj život sa snažíte dosiahnuť to, po čom túžite. Ste lojálne, emocionálne a neskutočne úprimné.

Lev

Levice sa mentálnym vekom 28 – 35 rokov radia už do kategórie dospelých. Sú sebestačné, cieľavedomé a osobité. Jediné, či si so sebou nesú už od detstva je neustála túžba po pozornosti.

Panna

Ak ste sa narodili v znamení Panny, v podstate ste už zrelé dospelé. Keďže rýchlo dospievate, už v detstve sa váš mentálny vek pohybuje okolo 35 – 42 rokov. Vďaka tomu ste samostatné, spravodlivé a cieľavedomé.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:13