Toto sú vaše sexuálne slabiny podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Vodnári pri tom myslia na prácu, Panny sú dominantné. Toto sú sexuálne slabiny podľa zverokruhu

12.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád v posteli niečo iné. Niektorí túžia experimentovať, byť dominantní, iní chcú naopak dosiahnuť čo najlepší orgazmus a byť vášniví. Nie vždy však musia byť vaše sexuálne túžby a potreby príjemné aj pre vášho partnera. Pozrite sa, aké sú vaše slabiny podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Ste milujúci, spoločenskí a vnímaví. Svojmu partnerovi túžite dať všetko, pretože je pre vás dôležité, aby bol v každom smere spokojný. Problém je v tom, že často zabúdate na seba a potreby svojej polovičky staviate nad tie vaše. Skúste sa preto neoberať o orgazmy alebo partnerovi naznačte, čo vám robí dobre. Aj jemu totiž urobí dobre, ak uvidí, že ste rovnako spokojní ako on.

Škorpión

Najviac sexi ste vtedy, keď sa odviažete. V takejto chvíli totiž nemáte problém s ničím. Vašou nevýhodou na druhej strane je, že sa veľmi ľahko dokážete emocionálne prepojiť a partnerovi potom dovolíte veci, ktoré napokon oľutujete. Skúste sa preto psychicky posilniť. Pomôcť vám môže napríklad meditácia, vďaka ktorej si uvedomíte samých seba.

Strelec

Síce ste vtipní, šarmantní a priateľskí, vaším najväčším problémom sú záväzky. Ak máte pocit, že ste našli toho pravého, dáte mu celú svoju dušu a dôveru. Pokiaľ vás však partner sklame, okamžite sa nahneváte. Či už sa jedná o stratu chuti na sex alebo nedostatočné vyvrcholenie. Skúste k nemu preto pristupovať s tým, že chybovať je ľudské. Keď to nevyjde raz, dajte mu ďalšiu šancu, aby to všetko napravil.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:46