Toto sú vaše sexuálne slabiny podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Vodnári pri tom myslia na prácu, Panny sú dominantné. Toto sú sexuálne slabiny podľa zverokruhu

12.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád v posteli niečo iné. Niektorí túžia experimentovať, byť dominantní, iní chcú naopak dosiahnuť čo najlepší orgazmus a byť vášniví. Nie vždy však musia byť vaše sexuálne túžby a potreby príjemné aj pre vášho partnera. Pozrite sa, aké sú vaše slabiny podľa znamenia zverokruhu.

Kozorožec

Vašim najzásadnejším problémom je, že ste veľmi strnulí, a preto sa nedokážete uvoľniť ani v sexe. Potrebujete sa upokojiť a začať vnímať svoje telo také, aké je. Skúste si napríklad zaobstarať sexi bielizeň, v ktorej sa budete cítiť neodolateľne. Jednoducho, nebojte sa trochu popustiť uzdu a odviažte sa.

Vodnár

Na čo myslíte počas dňa najviac? Ak ste odpovedali „na prácu“, už viete, čo je váš najväčší problém. Prácu si totiž nosíte aj domov a dlho vám trvá, kým sa začnete sústrediť na niečo iné. Snažte sa preto potešiť vášho partnera a posielajte mu cez deň horúce esemesky. Takýmto spôsobom sa sami naladíte na romantický večer a v posteli si tak na prácu ani nespomeniete.

Ryby

Ste veľmi citliví, emocionálni, a to vás robí skvelými milencami. Problém je však v tom, že potrebujete neustále zažívať niečo nové. Čo s tým? Skúste sa pozerať aj po iných ľuďoch, zapnite si erotický film alebo pozvite do partie niekoho ďalšieho. Urobte všetko pre to, aby ste boli v posteli spokojní obaja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 05:51