Zistite, čo vás čaká v júli.dreamstime
StoryEditor

Čo si pre vás hviezdy pripravili v júli? Blíženci stretnú osudovú lásku, Lev bude žiarliť

01.07.2022, 18:00
Životný štýl

V júli sa môžete tešiť na pohodu, pokoj, zábavu a veľké množstvo pozitívnej energie. Niektoré znamenia by sa však tento mesiac mali mať na pozore. Očakávať môžu žiarlivosť, konflikty, ale aj nešťastie vo vzťahoch. Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy v júli.

V júli sa už len ťažko vyhnete horúčavám, a preto by ste si tento mesiac mali užiť najviac, ako viete. Astrológia si pre vás pripravila množstvo pozitívnej energie a pokoja, z ktorého sa snažte čerpať maximum. Ak sa vám nedarí, nevzdávajte sa a počúvajte, čo vám hovoria hviezdy.

Baran

Júl bude pre Baranov výnimočný. Vďaka väčšiemu sebavedomiu a pozitívnej energii budú vyčnievať z davu všade, kam prídu. Tento mesiac sa vám bude dariť v osobnom, ale aj kariérnom živote. Majte preto oči otvorené, nová pracovná príležitosť je na ceste k vám, len ju nesmiete prehliadnuť. Ak ste nezadaní, vďaka vaším neustálym výletom a dobrodružstvám máte možnosť spoznať viacero potenciálnych partnerov, a preto ich komplimenty a návrhy určite neodmietnite. Ak ste zadaní, dajte si pozor, aby ste svojho partnera nesklamali len kvôli náhodnému flirtu s neznámym.

Býk

Tento mesiac bude pre Býkov harmonický. Aj keď ste možno posledné obdobie zažívali neistotu a strach, konečne sa upokojíte a začnete si užívať každý okamih. Prebudí sa vo vás empatia, ktorú pocítia najmä vaši blízki. Zároveň budete plní energie, takže to využite a nebojte sa zapojiť sa do nejakej zábavnej športovej aktivity s priateľmi. Či už ste zadaní alebo nezadaní, užite si to, čo máte práve teraz. Nečakajte na každom rohu, či sa za ním neskrýva váš budúci a takisto prestaňte tlačiť na svoju polovičku. Uvidíte, že sa váš vzťah zlepší.

Blíženci

Blíženci môžu tento mesiac očakávať veľké zmeny. Svoj osud však máte len vo svojich rukách a je na vás, ako sa postavíte k situáciám, či už pozitívnym alebo negatívnym, ktoré vám do života prídu. Dajte si pozor na to, s kým sa stretávate, pretože budete ľahko ovplyvniteľní. Ak ste nezadaní, môžete sa tešiť na stretnutie s osudovou láskou, no musíte byť veľmi všímaví. Na zadaných čaká tento mesiac romantika a môžete sa tešiť aj na jedno z najkrajších období vo vašom živote.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Júl bude pre Rakov výnimočný, a to najmä preto, že vám prinesie veľkú dávku psychickej a fyzickej sily. Práca bude pre vás v tento mesiac druhoradá. Budete sa z nej snažiť čím skôr odísť, aby ste si mohli užiť leto plnými dúškami. Čo sa týka rodiny, priateľov a vzťahov, vašu spoločnosť budú ľudia priam vyhľadávať. Nebojte sa preto spontánnych výletov, verte či nie, zažijete množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Buďte však stále vnímaví a venujte sa svojmu partnerovi tak, akoby to mal byť váš posledný spoločný deň.

Lev

V Júli sa ľudia narodení v znamení Leva upokoja a uvedomia si, že nemusia mať vždy všetko pod kontrolou. Skúste si urobiť čas pre seba a svoje myšlienky. V tomto období sa z vás stanú dobrosrdeční a vyrovnaní ľudia, vďaka čomu sa vám bude dariť v práci aj osobnom živote. Ak ste nezadaní, majte trpezlivosť, ten pravý príde vtedy, keď to budete najmenej čakať. Zadaní by si mali dať pozor na žiarlivosť. Trávite totiž veľa času so svojimi priateľmi, no na partnera často zabúdate.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny budú v júli posilnení veľkým sebavedomím. Budete mať pocit, že všetko, čo robíte, je skvelé. Dajte si však pozor na to, aby ste týmto prístupom niekomu neublížili. V tomto období sa vo vás prebudí aj sexuálna energia, ktorá okorení váš život s partnerom. Ak ste nezadaní, skúste sa k ľuďom správať menej povýšenecky, pretože takýmto správaním svojho potenciálneho partnera len odháňate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:08