Toto sú vaše sexuálne slabiny podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Vodnári pri tom myslia na prácu, Panny sú dominantné. Toto sú sexuálne slabiny podľa zverokruhu

12.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád v posteli niečo iné. Niektorí túžia experimentovať, byť dominantní, iní chcú naopak dosiahnuť čo najlepší orgazmus a byť vášniví. Nie vždy však musia byť vaše sexuálne túžby a potreby príjemné aj pre vášho partnera. Pozrite sa, aké sú vaše slabiny podľa znamenia zverokruhu.

Rak

Nostalgia môže byť na jednej strane skvelá, no čo sa týka sexu a vzťahov, je obťažujúca. Príliš žijete minulosťou, čo znamená, že ak sa rozídete s priateľom, veľmi dlho sa vám po ňom cnie. Problémom však je, že s novým partnerom si potom nedokážete užiť sex, pretože stále spomínate na bývalého. Skúste sa zmieriť s rozchodom a vytvorte si podobné puto s novou osobou. Pri sexe voľte intímne polohy, aby ste dokázali vnímať len prítomný okamih.

Lev

Ste extrovertní, spoločenskí a dominantní. Aj keď potrebujete byť neustále obdivovaní, vašou slabou stránkou je práve vlastné sebavedomie. Ak totiž nie ste sami so sebou spokojní a pokiaľ vás partner nezahŕňa komplimentami, sex si veľmi neužijete. Dôležité preto je, aby ste si našli partnera, ktorý vám dá to, čo potrebujete. Musí vás chváliť, obdivovať a láskať. Na oplátku mu však opätujte to isté a dajte mu jasne najavo, že sa vám takéto slová páčia.

Panna

Či v živote alebo sexe, sebavedomie vám rozhodne nechýba. V žiadnom prípade nie ste hanbliví, práve naopak si veľmi dobre uvedomujete svoje telo, potreby, pocity a viete, ako sa sexuálne naladiť. Vašim problém však je, že túžite byť dominantní v každom ohľade a nechcete komunikovať. Skúste preto do sexu zapojiť nejaké hry, ktoré vám sami role určia. Zaobstarajte si kostýmy a potešte tak svojho partnera.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:50