S týmito znamenia sa radšej do hádky nepúšťajte.unsplash
StoryEditor

Sú bezcitné a vedia, ako sa dotknúť vašich najslabších stránok. Toto sú najkrutejšie znamenia zverokruhu

10.07.2022, 09:00
Životný štýl

V každom človeku sa skrývajú dobré vlastnosti, ale bohužiaľ aj tie zlé. Niektoré sú vám dané, iné plynú zo znamenia, v ktorom ste sa narodili. Existujú však ľudia, ktorým hviezdy nadelili o čosi viac krutosti ako iným. Pozrite sa či sa medzi nimi nachádzate aj vy.

Nič nie je horšie ako krutí ľudia, ktorým chýba empatia a ľudskosť. Málokedy si uvedomujú svoje činy alebo výber slov, a preto vás dokážu bez rozmyslenia zraniť. Na tieto znamenia zverokruhu by ste si mali dať pozor. Zistite, či sa medzi nimi nachádzate aj vy.

Škorpión

Najvášnivejším znamením zverokruhu je nepochybne Škorpión. Ľudia, ktorí sa v ňom narodili, sú energickí, tajomní, ale aj komplikovaní. Keďže sú nedočkaví a všetko musia mať hneď, často robia rozhodnutia bez rozmyslenia, a to im neprinesie vždy úžitok. Aj z tohto dôvodu sú potom plní nenávisti, cynizmu a krutosti len preto, že nedostanú to, čo chcú. Ani pri hádkach to s nimi nie je inak. Najhoršie na tom je, že ak Škorpiónov raz sklamete, nebudú sa snažiť zisťovať, ako to naozaj bolo. Keďže musia mať vždy pravdu, ubrániť sa im je priam nemožné. Vedia byť tak krutí, že sa dotknú vašich najslabších stránok, a tým vás vyvedú z rovnováhy. Pri komunikácii so Škorpiónmi si jednoducho musíte dať pozor na výber slov.

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Raka, síce nie sú tak vášniví ako Škorpióni, no emócii majú na rozdávanie. Niekedy je táto vlastnosť vítaná, ale sú prípady, kedy je na škodu. Dosť často ich totiž city dokážu tak pohltiť, že v nich spôsobia chaos, najmä keď sa cítia ohrození alebo sa boja straty niekoho, na kom im záleží. V takýchto momentoch sa ľahko stanú nepríjemnými, divokými a krutými. Keď sa im nával emócii vymkne z rúk, začnú konať bez rozmyslenia a potom to ľutujú. Skúste sa preto Rakom vyhnúť, ak vidíte, že sa správajú o čosi precitlivenejšie ako inokedy.

Kozorožec

Tí, ktorí sa narodili v tomto znamení, bývajú cieľavedomí, zodpovední a ctižiadostiví. Samozrejme, aj Kozorožci majú svoju temnú stránku, pri ktorej zabúdajú na všetky pravidlá slušného správania. Keď sa táto ich vlastnosť dostane na povrch, prestanú cítiť hanbu a s pokojom vám do očí povedia slová, ktoré zabolia. Dokážu byť krutí nielen k nepriateľom či v práci, ale aj k svojim blízkym. Nebude im prekážať, ak budete roniť slzy, jednoducho, chýba im empatia. Nečakajte, že vám v najhorších chvíľach podajú pomocnú ruku, práve naopak, budú sa radovať z vášho nešťastia.

Baran

Barani, ktorý patria k ohnivým znameniam, bývajú cieľavedomí, bojovní a často vynikajú vodcovskými schopnosťami. Na druhej strane by ste si na nich mali dať pozor, keď sa nahnevajú. Akonáhle ich niečo rozruší, začnú sa správať agresívne a kruto. Keďže sú veľmi ambiciózni a konkurencieschopní, ak im niekto začne brániť na ceste uspieť, stanú za z nich nepríjemné bytosti. Spravia všetko pre to, aby zvíťazili, takže sa ich nepokúšajte poraziť. U Baranov platí, že mier všetko vyrieši. Iba tak dokážu odhodiť svoju krutosť a vrátiť sa späť k zábave.

Lev

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto ohnivom znamení, milujú pozornosť, sú sebavedomí, očarujúci, atraktívni, a preto túžia po obdive. Ak sa ale začnú cítiť ohrození alebo ich podrazíte, okamžite sa z nich stávajú šelmy. Bez štipky empatie vás roztrhajú na malé kúsky. Levy veľmi dobre vedia, ako sa s vami majú v takýchto chvíľach rozprávať. V skutočnosti to však nie sú sladké slová, ale dýka, ktorá vám vytrhne srdce z tela. Jednoducho, nesnažte sa v nich prebudiť túto temnú vlastnosť, oľutujete to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 07:11