V minulosti bol sex tabu a ženy sa mu snažili vyhnúť.pinterest.com
StoryEditor

Hrajte sa na mŕtvu alebo predstierajte chorobu: Toto sú absurdné sexuálne rady z minulosti

01.07.2022, 15:00
Vzťahy

V súčasnosti nájdete na internete či v ženských časopisoch rady, ako svojho partnera potešiť, no v minulosti to bolo úplne naopak. Existovala dokonca príručka, ktorá radila ženám, ako sa milovaniu s manželom vyhnúť.

Síce aj v súčasnosti existujú témy, o ktorých sa verejne nehovorí, no to, čo dnes považujeme za úplne bežné, bolo kedysi tabu. O sexe by ste sa len tak s niekým neporozprávali, už vôbec nie s vaším partnerom. Manželka amerického pastora Ruth Smythers sa dokonca rozhodla v roku 1894 napísať príručku, ktorá obsahuje rady pre vydaté ženy, ako sa milovaniu s manželom vyhnúť. Absurdné, nemyslíte? Bohužiaľ, Ruth si rozhodne nerobila srandu, ale myslela to vážne. Z týchto rád sa budete chytať za hlavu.

Sexu sa môžete vyhnúť nasledovne:

V súčasnosti si mnohé ženy vyhľadávajú na internete alebo časopisoch, ako potešiť svojho partnera, no v minulosti sa snažili o presný opak. Sexu sa túžili vyhnúť a Ruth im k tomu dala presný návod. Podľa nej sú ľudia zvrátení a väčšina z nich neváha využiť každú príležitosť na nechutné praktiky v nenormálnych polohách. Ženu potľapkávajú a dokonca sú schopní tú vlastnú ohavnosť strkať do úst ženám. Vďaka tomuto presvedčeniu autorka píše, ako sa manželky môžu sexu vyhnúť. Radí, aby hodinu pred spaním predstierali únavu, chorobu, ospalosť alebo silnú bolesť hlavy. Vraj dokážu skvele pomôcť aj hádky a konflikty, po ktorých manžel rozhodne nebude mať chuť na sex. Takisto píše, že ak vás bude chcieť partner pobozkať, mali by ste sa k nemu otočiť hlavou tak, aby sa jeho pery mohli dotknúť iba tváre.

Hrajte sa na mŕtvu

Samozrejme, autorka príručky počítala s tým, že tieto rady nezaberú na každého manžela a napokon sa žena sexu aj tak nevyhne. Vďaka tomu spísala inštrukcie, ako sa chovať pred a po začatí pohlavného styku. Podľa nej by mala žena zhasnúť všetky svetlá a nechať muža tápať v tme. Ak to nepomôže, mala by na posteli ležať bez pohnutia ako keby bola mŕtva. Aj malý pohyb by totiž mohol značiť, že žena po sexe s manželom túži, a to rozhodne nie je správne. Keďže bola nahota v minulosti tabu, ani pri pohlavnom styku by žena nemala byť nahá. Otázkou je, ako sa jej teda muž mohol dostať pod sukňu?

Sex len za účelom plodenia detí

Ruth mala všelijaké absurdné názory a jedným z nich bolo aj to, že orálny sex je ohavnosť. Podľa nej je od muža drzé, ak túži ženu bozkávať kdekoľvek pod šatami. Píše, že ak sa manžel bude snažiť dostať pod oblečenie, okamžite vyskočte a predstierajte, že sa vám chce močiť. V takomto prípade by muža mala prejsť chuť. Zvrátené sú aj rady po sexe. Keďže by ste pohlavný styk mali mať len za účelom počatia dieťaťa, podľa pastorovej ženy by ste mali svojmu manželovi prikázať, čo všetko má na druhý deň za úlohu urobiť.

Stačí raz mesačne

Väčšina mužov si vyžaduje sex pravidelne, ale pravidelná frekvencia je podľa autorky tejto príručky niečo celkom iné než máte n mysli. Cieľom múdrej ženy je umožniť partnerovi dva krátke sexuálne styky týždenne hneď po svadbe, no postupom času by mala vynaložiť všetko úsilie na zníženie týchto frekvencii. Tvrdí, že po piatich rokoch manželstva by mali partneri mať sex už len raz mesačne. Po desiatom výročí svadby by sa malo ukončiť plodenie detí, a teda aj sex.

Pohlavný styk je ponižujúci a bolestivý

Pastorova žena sa rozhodla, že manželkám spíše aj dokonalý návod na to, ako si znechutiť sex od svadobnej noci. V deň svadobnej noci by sa nevesta nemala pri sexe hýbať a nočný úbor si môže vyhrnúť len do pása. Pohlavný styk ba mal potom prebiehať za úplnej tmy, aby manželovi nezvyšoval chuť na sex pohľad na svoju nahú ženu. Ruth tvrdí, že aj keď je pohlavný styk odporný, bolestivý a ponižujúci, ženy sa nemajú čoho báť. Nakoniec si totiž partner aj tak nájde iné ženy, s ktorými môže mať sex a svoju manželku tohto bremena zbaví. Škoda, že sa asi nedozvieme, ako dlho vydržalo manželstvo samotnej Ruth...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:39