Irina Shayk vie, ako dosiahnuť postavu snov.archív
StoryEditor

Irina Shayk v tom má jasno: Za dokonalú postavu nemôžu diéty či špeciálne tabletky, ale pravidelnosť

09.10.2024, 10:45
Životný štýl

Ruskú modelku Irinu Shayk môžete poznať z mnohých módnych prehliadok známych značiek, ale aj vďaka bývalému partnerovi Cristianovi Ronaldovi či Bradley Cooperovi. Takisto vám pri jej mene môže napadnúť dokonalosť či štíhla a vytvarovaná postava. Ak túžite po sexi krivkách Iriny Shayk, osvojte si jej cvičebnú a stravovaciu rutinu.

Modelka Irina Shayk sa môže pýšiť v skutku dokonalou postavou. Síce za ňu môže ďakovať predovšetkým genetike, aby si ju udržala, pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Napriek pôrodu, nešťastným rozchodom či hektickému životu si aj tesne pred štyridsiatkou môže povedať, že vyzerá skvele. Chceli by ste vedieť, aké je jej tajomstvo? Osvojte si jej rutinu a dostaňte sa do formy už za pár týždňov. 

Najradšej si varí sama doma

Podľa Iriny je pri chudnutí a udržiavaní si štíhlej figúry dôležitá najmä strava. Tvrdí, že je základom nie len fyzického, ale aj psychického zdravia. Práve vďaka tomu sa už dlhé roky snaží konzumovať pravidelne a vyvážene. Žiadne diéty však nedrží a dokonca neodporúča ani kúpu špeciálnych tabletiek, ktoré spaľujú kalórie. Na raňajky si najčastejšie servíruje vajíčka s petržlenom, na obed vývar či šalát a na večeru má najradšej rybu s grilovanou zeleninou. Keďže dbá o to, aby vždy vedela, čo má na tanieri, len málokedy sa stravuje v reštauráciách. Okrem toho pije veľmi veľa vody a len občas si dopraje nejaký alkohol. 

 

Pre krásu sa trpí

Síce Irina pravidelne beháva, kardio veľmi neobľubuje. Aby sa však udržala štíhla a v kondícii, raz za čas sa prekoná a vybehne do prírody, kde spáli kalórie a nadýcha sa čerstvého vzduchu. Štyrikrát do týždňa sa venuje jiu jitsu alebo boxu, pri ktorom sa zabaví, schudne a vytvaruje si každú jednu časť tela. Kvôli dokonalým krivkám však zvykne chodiť aj do posilňovne, kde vykonáva cviky zvyšujúce tepovú frekvenciu, ako sú napríklad angličáky či drepy s výskokom. Ak túžite po postave snov, Irina radí, aby ste sa nesnažili len schudnúť, ale celkovo zmenili svoj životný štýl k lepšiemu. Bez toho to totiž nepôjde. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:19