Získajte postavu Megan Fox.dreamstime
StoryEditor

Postava sexi krásky Megan Fox nie je zadarmo: Tento jedálniček ju aj po troch deťoch udržuje vo forme

31.08.2024, 16:00
Celebrity

Herečka a modelka Megan Fox je dlhé roky považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Nemôže však za to len jej očarujúci vzhľad, ale aj dokonalá postava, z ktorej už množstvo mužov padlo na kolená. Pozrite sa, ako sa jej darí udržiavať vo forme aj po troch deťoch.

Aj keď Megan Fox tvrdí, že sa nevidí tak, ako ju vidia iní, jej postava je závideniahodná. Americká herečka a modelka síce nikdy nemala rada svoje telo, no po celé roky sa jej ho darí udržiavať v dokonalej forme. Pýtate sa, čo robí inak ako ostatné ženy? Zistite, ako by mal vyzerať váš jedálniček, ak túžite po bezchybných krivkách krásky Megan Fox.

Tri jedlá a dve desiaty každý deň

Hollywoodska kráska Megan si dáva záležať na tom, aby jedla päťkrát do dňa. Konzumuje tak tri jedlá a dve desiaty každý deň, ktoré musia pozostávať z ovocia, zeleniny a jej obľúbených mandlí. Vďaka desiatam tak doplní telu potrebné živiny, minerály a vitamíny. Čo sa týka raňajok, Megan ich považuje za najdôležitejšie jedlo dňa. Keďže v minulosti pracovala v obchode s ovocnými smoothies, rada si ich servíruje práve na raňajky. Najradšej má čučoriedkové s proteínom, chia semiačkami a mandľovým mliekom. Ak náhodou nemá chuť na príliš sladké jedlo, deň začína omeletou z vaječných bielkov, mandľami a ovsenými vločkami.

Zbožňuje lososa

Keďže sa Megan stravuje nízkosacharidovo, jej obed najčastejšie obsahuje bielkoviny, vlákninu a zdravé tuky. Najradšej siaha po šaláte s dresingom a kuracím mäsom či cícerovom hummuse so zeleninou. Jej najobľúbenejším jedlom, ktoré konzumuje takmer každý deň, je losos, ktorý obsahuje všetko, čo jej telo potrebuje. Na večeru si zvykne servírovať sushi a miso polievku, vďaka ktorej sa neprejedá a nemá sklony k neskorým večerným chutiam.

Vyhýba sa predovšetkým lepku

Sexi kráska sa už dlhé roky vyhýba lepku, ktorý vyradila z jedálnička po pôrode druhého syna. Prestala tak úplne konzumovať chlieb, pečivo, čipsy a praclíky. Takisto nefajčí a nepije alkohol, aby jej snaha stravovať sa zdravo nebola zbytočná. Jediné, čo si dopraje, je káva. Síce tento energetický nápoj veľmi neprospieva jej telu, nevie si bez neho predstaviť deň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 17:17