Schudnite spolu s Dianou Mórovou.instagram/dianamorova
StoryEditor

Túžite po postave snov aj vo vyššom veku? Zacvičte si s Dianou Mórovou a tešte sa z dokonalej figúry

02.10.2024, 15:00
Celebrity

Diana Mórová má síce už pár rokov po päťdesiatke, no na jej postave to vôbec nie je vidieť. Známa herečka sa totiž o svoj vzhľad deň čo deň stará, pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Mnohé ženy jej preto závidia, že aj napriek zvyšujúcemu sa veku vyzerá čím ďalej tým lepšie. Ak túžite dosiahnuť postavu snov, inšpirujte sa trikmi Diany Mórovej.

Herečku Dianu Mórovú môžete poznať z mnohých filmov, seriálov či televíznych relácii, kde často svojim dokonalým vzhľadom dokazuje, že vek je naozaj len číslo. Za jej štíhlou figúrou sa však skrýva tvrdá práca, dlhé hodiny cvičenia a zdravá strava. Nebojte sa, aj vy môžete mať postavu ako Diana a je úplne jedno, koľko máte rokov. Stačí vám veľká dávka trpezlivosti a odhodlania. Aby sme vám cestu za vysnívanou postavou uľahčili, prezradíme vám niekoľko Dianiných trikov. 

Po šiestej hodiny máva prázdny tanier

Predtým, než sa dáte do cvičenia, mali by ste myslieť aj na zdravú a vyváženú stravu. Bez správneho jedálnička to totiž nepôjde. Diana trpí intoleranciou, takže sa snaží vyhýbať laktóze, ale inak sa veľmi neobmedzuje. Ťažké či vyprážané jedlá konzumuje len málokedy, pretože vie, že by neurobili dobre ani jej postave, ani hereckému výkonu. Na raňajky si väčšinou servíruje jogurt s ovocím a kávu alebo vajíčko so slaninou. Jej obedy a večere najčastejšie pozostávajú zo zeleninových šalátov, kuracieho mäsa či grilovanej zeleniny, no svoje menu často obmieňa. Diana predovšetkým dbá na to, aby sa stravovala pravidelne a nič neje po šiestej hodine. Nie len kvôli tomu, že sa potom cíti ľahšie, ale lepšie sa jej zaspáva a ráno vstáva s väčšou energiou. 

Dôležité je hýbať sa

Diana sa síce veľa pohybuje pri nakrúcaní, nevylihúva ani popri hereckej činnosti. Keď máva v práci náročné dni, necvičí, aby vládala na vystúpeniach či nakrúcaniach. Ak má však voľno alebo menej povinností, dvakrát do týždňa sa snaží navštevovať posilňovňu, chodí behávať alebo si dá rýchlu chôdzu. Takisto odporúča jógu, vďaka ktorej si udržuje flexibilitu, zlepšuje psychické zdravie a spaľuje nechcené kalórie. Keďže sa snaží čo najviac hýbať, pravidelne vykonáva cviky s vlastnou váhou, ktoré ju udržujú v pohybe. Ak túžite schudnúť, podľa Diany by ste sa nemali vyhýbať ani kardio tréningom a radí, aby ste si cheat day dopriali len raz za týždeň. Okrem toho, nevynechávajte ani rôzne hry s deťmi či plávanie, ktoré má známa herečka v obľube najmä v chladných mesiacoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. október 2024 18:02