Zacvičte si spolu s nami posteľovú dvadsaťminútovku.unsplash
StoryEditor

Nemáte čas alebo ste lenivé? Zacvičiť si môžete aj v posteli a zaberie vám to len 20 minút

29.09.2024, 09:00
Životný štýl

Nechce sa vám, nemáte dostatok času alebo chuť naťahovať sa s činkami v posilňovni? V tom prípade by ste mali vyskúšať cvičenie v posteli. Nielenže schudnete, ale naštartujete telo hneď po zobudení a naladíte sa na zvyšok dňa. Toto je najúčinnejšia posteľová dvadsaťminútovka.

Túžite schudnúť, no neviete sa donútiť do cvičenia? Či už ide o nedostatok času alebo lenivosť, zhodiť pár kíl môžete aj v posteli. Nie, nemyslíte tým milovanie s partnerom, ale skutočný tréning zložený z jednoduchých, no účinných cvikov. Ak chcete dosiahnuť postavu snov, pričom si zlepšiť náladu a naštartovať svoje telo, začnite pravidelne praktizovať rannú posteľovú dvadsaťminútovku.

Hipthrust

Začnite s cvikmi, ktoré sú zamerané na spevnenie vášho pozadia. Ľahnite si na chrbát, pokrčte nohy a zdvihnite panvu. Dajte si však pozor, aby ste sa príliš neprehli v chrbte. Napokon sa vráťte späť, no zadok nechajte visieť nad posteľou. Cvik vykonávajte po dobu jednej minúty.

Zanožovanie na štyroch

Dajte sa na štyri a zdvihnite pokrčenú ľavú nohu do hora. Po tridsiatich sekundách začnite zdvíhať pravú nohu. Ak pre vás bude cvik jednoduchý, s kľudom si na pomoc môžete zobrať odporovaciu gumu.

Unožovanie

Ľahnite si na bok, celé telo majte vystreté a zdvihnite nohu do hora. Aby ste na posteli dokázali udržať rovnováhu, pomôžte si rukou, ktorou sa môžete opierať o matrac. Po tridsiatich sekundách vymeňte stranu.

Dvíhanie trupu

Ďalší cvik bude zameraný na vrchnú časť tela. Aby ste mali vypracovaný chrbát, ľahnite si na brucho tak, aby ste mali nohy vystreté a ruky pokrčené v lakťoch. S nádychom zdvihnite nohy, hrudník aj ruky do vrchu. S výdychom sa vráťte späť. Cvik vykonávajte po dobu jednej minúty.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:09