Toto cvičenie vás rozhodne bude baviť.dreamstime
StoryEditor

Jogalates je pre vás ako stvorený: Vďaka tomuto cvičeniu schudnete, zabavíte sa a budete zdravšie

06.04.2024, 09:00
Životný štýl

Nechce sa vám chodiť do posilňovne, rovnako tak vás nebaví ani beh či bicykel, no napriek tomu túžite zhodiť pár kíl a vyformovať si postavu? V tom prípade by ste mali vyskúšať jogalates, ktorý môžete vykonávať v pohodlí domova. Pozrite sa, aké benefity prináša.

Jogalates je cvičenie, ktoré v sebe spája cviky z hatha jogy a pilatesu. Na jednej strane sa tak vďaka nemu naučíte meditovať, správne dýchať a na druhej si poriadne ponaťahujete či posilníte svalstvo celého tela. Na jogalatese je najlepšie to, že kvôli nemu nemusíte chodiť do posilňovne, je vhodný pre ženy v akomkoľvek veku a prináša takmer okamžité výsledky. Pozrite sa, aké ďalšie benefity prináša.

Vyformované a ohybnejšie telo

Vďaka jogalatesu si poriadne ponaťahujete ochabnuté svalstvo, takže po nejakom čase sa môžete tešiť na väčšiu ohybnosť, lepšie držanie tela a silu. Okrem toho sa vám okamžite zlepší nálada, zrelaxujete a zároveň vyplavíte z tela potrebné endorfíny. Predovšetkým je jogalates skvelý pre ženy, ktoré sa nevedia dokopať k cvičeniu, ale túžia schudnúť. Toto cvičenie preverí vašu odhodlanosť, zvýši sebavedomie a vyformuje každý kúsok tela. Ak vás jogalates zaujal svojimi výhodami, je na čase, aby ste s ním začali už dnes. Pozrite sa, ako na to.  

Ako začať s jogalates v pohodlí a bezpečí domova

Keďže jogalates môžete cvičiť v pohodlí domova, nie je potrebné, aby ste si kupovali permanentku do posilňovne či drahé cvičebné pomôcky. Stačí vám iba karimatka a oblečenie, ktoré sa neroztrhne už pri prvom pohybe. Samozrejme, po nejakom čase si môžete zaobstarať expandéry či posilňovacie gumy, no pre začiatok vám netreba nič. Napokon si urobte každý deň aspoň pol hodinu času a zacvičte si jogalates. Ak sa vám nebude chcieť cvičiť podľa obrázkov či kníh, môžete si zapnúť video alebo stiahnuť aplikáciu, ktorá sa zameriava na cviky  z jogalatesu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 07:39