Vďaka tomuto lieku sa známym celebritám podarilo schudnúť priam v rekordnom čase.archív
StoryEditor

HIT v šoubiznise: Celebrity rapídne chudnú vďaka tomuto lieku. Robia chybu, môže to mať následky!

16.01.2024, 09:00
Životný štýl

Keďže chudnutie je pre mnohých zdĺhavý a únavný proces, pri ktorom je potrebná dávka sebazaprenia, neustále sa snažia hľadať možnosti, ako tento proces urýchliť. Poslednú dobu sa preto nielen medzi obyčajnými ľuďmi, ale aj známymi celebritami rozmohol trend chudnutia pomocou lieku na cukrovku. Ten však môže mať následky.

Kim Kardashian, Christina Aguilera či dokonca niektoré známe slovenské celebrity s nadšením ukazujú na sociálnych sieťach svoje dokonalé postavy, no len máloktorá z nich prizná, čo sa naozaj skrýva za rapídnym schudnutím. Poslednú dobu sa totiž v spoločnosti rozmohol trend, vďaka ktorému môžete za krátky čas zhodiť nadbytočné kilá, a to len vďaka lieku Ozempic, ktorý užívajú cukrovkári. Pozrite sa, ako je možné, že podporuje aj úbytok na váhe.

Podporuje pocit sýtosti

Ozempic je liek, ktorý používajú najmä cukrovkári. Dôvodom je fakt, že pomáha telu znižovať hladinu cukru a takisto predchádzať vzniku rôznych srdcových chorôb. Užívať ho však začali aj bežní ľudia či celebrity, ktoré nemajú ani jeden zo spomínaných problémov. Prečo? Ozempic je totiž veľkým pomocníkom aj pri chudnutí. Nielenže je schopný spomaliť proces trávenia, ale aj podporiť rýchlejší rozklad jedla v žalúdku. Takýmto spôsobom môžete tak po jeho konzumácii pociťovať, že ste sýte. Keďže nebudete mať chuť na jedlo, spálite viac kalórii ako za normálnych okolností a schudnete tak omnoho viac nadbytočných kilogramov. Tí, ktorým sa darí zhadzovať kilá vďaka Ozempicu, sa síce tvária, že chudnú kvôli tvrdej práci v posilňovni a zdravej strave, no pravda je úplne iná.

Pozor na vedľajšie účinky

Ak ste rozmýšľali aj vy, že tento liek vyskúšate, mali by ste vedieť, že okrem chudnutia vám môže aj uškodiť. Nielenže jeho dlhodobé užívanie môže spôsobiť žalúdočné problémy, ale aj nevoľnosť, hnačku a vracanie. Takisto by ste si mali dať pozor na psychické zdravie, ktoré sa môže zhoršiť najmä kvôli užívaniu Ozempicu. Očakávať môžete depresie, úzkosť či dokonca samovražedné sklony. Práve z tohto dôvodu si radšej neberte príklad od známych celebrít, ktoré si chcú len uľahčiť cestu k vysnívanej postave. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:53