Toto sa skrýva za postavou presýpacích hodín známych celebrít.instagram/kimkardashian
StoryEditor

Postava presýpacích hodín je dosiahnuteľná: Inšpiráciou vám môžu byť známe celebrity

14.08.2023, 17:00
Životný štýl

Síce sa hovorí, že ideál ženskej krásy neexistuje, no podľa súčasných trendov je jasné, že postava typu presýpacích hodín si toto označenie rozhodne zaslúži. Takmer každá žena totiž túži po úzkom páse, širších bokoch a plnom dekolte. Ak k nim patríte aj vy, inšpirovať sa môžete známymi celebritami, ktoré disponujú práve týmto typom postavy.

Nejeden muž sa za ňou otočí a nejedna žena túži po tom, aby ju mala. Áno, reč je o postave presýpacích hodín, ktorá je charakterizovaná dobre vyvinutými prsiami, úzkym pásom, širšími bokmi a plnšími stehnami. Tento typ postavy pôsobí proporčne vyvážene, žensky a predovšetkým sexi. Ak o nej snívate aj vy, no neviete, ako ju dosiahnuť, môžete sa inšpirovať známymi celebritami, ktoré vedia, ako na to.

Kim Kardashian

Modelka a podnikateľka Kim Kardashian je jasným príkladom toho, že postava v tvare presýpacích hodín je dosiahnuteľná. Síce je matkou štyroch detí, no na jej tele to rozhodne nespoznáte. Môže za to najmä fakt, že Kim sa snaží držať stanovených zásad zdravého stravovania a pravidelného cvičenia. Postavu v tomto tvare sa jej však podarilo získať predovšetkým vďaka správnemu cvičeniu. Ak by ste sa chceli inšpirovať, mali by ste cvičiť šesť krát do týždňa po 60 až90 minút. Najideálnejšie je, ak sa bude váš tréning skladať zo silového tréningu, ktorý doplníte 15 kardiom. Čo sa týka presných cvikov, tie si môžete pozrieť na samotnom Instagrame Kim Kardashian.  

Salma hayek

Nestarnúca herečka Salma Hayek sa takisto môže pochváliť postavou typu presýpacích hodín. Aj keď tvrdí, že si v jedle rada dopraje, často drží očistu, pri ktorej konzumuje len zeleninové a ovocné šťavy. Vďaka nej si prečistí organizmus a dodá mu potrebné vitamíny či minerály. Rovnako tak hovorí, že v cvičení nemá veľkú disciplínu a často sa k nemu nevie donútiť. Práve z tohto dôvodu sa rozhodla, že bude trénovať päť dní v týždni po 30 a menej minút. Síce cvičí kratšie, no s vyššou intenzitou a vďaka tomu dosahuje výsledky rýchlejšie.

Jennifer Lopez

Speváčka, tanečníčka a herečka Jennifer Lopez má síce pár rokov po päťdesiatke, no krivky ako dvadsiatka. Za dokonalou postavou sa skrýva predovšetkým vyvážená organická strava bohatá na živiny. Okrem toho sa snaží byť neustále hydratovaná, vďaka čomu môže z cvičenia vyťažiť maximum a telo sa lepšie regeneruje. Vyhýbať sa snaží alkoholu a kofeínu. Čo sa týka cvičenia, väčšinou trénuje štyrikrát do týždňa, pričom myslí najmä na rôznorodosť cvikov. Najlepšie cviky na zadok sú podľa nej sumo drepy, drepy s výskokom a glute bridges. Na brucho najradšej cvičí plank jack, russian twist a obrátené skracovačky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:30