Naučte sa nosiť klasickú bielu košeľu ako celebrita.instagram/yasminearrabella
StoryEditor

Biela košeľa nie je len klasickým, ale aj trendy “must have“ kúskom: Takto ho nosia celebrity

12.08.2023, 09:00
Krása a móda

Bieľa košeľa by mala byť základom vášho šatníka. Môže za to najmä fakt, že sa hodí takmer ku všetkému, dá sa nosiť na množstvo spôsobov a v obchodoch ju nájdete v rôznych prevedeniach. Pozrite sa, ako nosia tento trendy, klasický a nadčasový kúsok známe celebrity.

Must have kúskom je nepochybne klasická biela košeľa, ktorá spája nadčasovosť a jednoduchosť. Nachádzať by sa mala v šatníka každej z vás a je jedno či si vyberiete ľanovú, bavlnenú, oversized alebo s krátkym rukávom. Ak nemáte s jej nosením veľké skúsenosti, inšpirovať sa môžete známymi celebritami, ktoré ju nosia v rôznych štýloch a prevedeniach.

Športový look

Je jedno, koľko máte rokov alebo akú máte postavu, rozhodne by ste si mali zaobstarať oversized košeľu. Tá vynikne najmä s cyklo šortkami, dlhými legínami či vzdušnými nohavicami, ktorým dala šancu aj Kendall Jenner. Takýmto spôsobom môžete vytvoriť športový look s nádychom elegancie a ležérnosti. 

Na pláž ako stvorená

Ak sa vám nechce kupovať drahé prehozy na plavky, siahnuť môžete po bielej košeli. Tú nosí na plavkách napríklad speváčka Selena Gomez či Irina Shayk.

 

Vynikne aj ako šaty

Chystáte sa večer do mesta a neviete, čo na seba? Zaobstarajte si dlhú bielu košeľu alebo košeľové šaty, ktoré sú ako stvorené na večerné posedenie pri víne. Skombinujte ju s koženým opaskom a mini kabelkou. Pridať k nej môžete aj mohutnejšie šperky, na ktoré nedá dopustiť ani Emily Ratajkowski.

Košeľa pre elegantné typy

Ak patríte skôr k elegantnejším typom žien, biela košeľa sa nepochybne hodí aj ku konzervatívnym outfitom v podobe kancelárskeho štýlu. Skombinovať ju môžete s nohavicami cigaretového strihu, midi vypasovanou sukňou alebo džínsami. Aby ste aspoň trochu rozbili tento elegantný look, pridajte k nemu niečo farebné. Inšpirovať sa môžete napríklad Victoriou Beckham. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:07