Nádherná Resee sa podelila o tajomstvo svojej postavy.dreamstime
StoryEditor

Štíhla ako Reese Witherspoon? Krásna herečka prezradila ako si udržiava sexi krivky

12.06.2023, 10:00
Životný štýl

Sexi krivky niektorých holywoodskych herečiek sú skutočne závidenia hodné. Výnimkou nie je ani krásna Reese Witherspoon. Diétovaniu však nepodľahla. Prirodzený je jej skôr zdravý životný štýl a hoci z času na čas zhreší, niektoré potraviny konzumuje na denne báze. Tvrdí, že aj vďaka ním nemusí zvádzať boj s kilogramami.

Stravovanie podľa tejto krásky by ste zvládli aj vy. A odmenou by vám bolo štíhle telo. Neskúsite to?  

Všetko s mierou

Herečka sa už viackrát vyjadrila, že rovnako ako neverí diétam, neodopiera si dlhodobo ani niektoré potraviny či jedlá. Riadi sa však heslom, že všetkého veľa škodí a preto si síce dopraje aj pizzu, cestoviny či sladkosti v podobe jej obľúbených cookies či čokolády, no len v menších porciách. A ani to jej samozrejme neuškodí, pretože Reese obľubuje rôzne športy a venuje sa im na denne báze.

Roky tie isté raňajky

Sladkým pečivom či inými nezdravými raňajkami by ste túto sexi krásku neohúrili. Svojim raňajkám je verná už takmer 10 rokov a konzumuje ich denne. Je nimi zelené smoothie. Jeho základom je vždy nejaký šalát, alebo čerstvé špenátové listy ktoré doplní o niektoré z obľúbených druhov ovocia. Najčastejšie kombinuje banán, jablko alebo hrušky. Čo však nikdy v smootie nesmie chýbať je celý citrón bio kvalite. A aby bolo smootie aj výživovo vyvážené, pridáva semienka, oriešky a orieškové maslá bohaté na zdravé tuky.

image

Zelené smoothie má denne na raňajky.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 04:06