Mlieko v kombinácii s modrým čajom vás zaručene dopravia do ríše snov.dreamstime
StoryEditor

Mlieko a čaj ako účinný nápoj na nespavosť? Vďaka tomuto nápoju budete mať skutočne sladké sny

03.05.2023, 14:00
Životný štýl

Nespavosťou trpí čoraz viac ľudí. Niet sa teda čo čudovať, že vzniká čoraz viac spánkových poradní. Kým sa však rozhodnete vyhľadať odborníka po tom, ako ste vyskúšali všetky možné praktiky, skúste ešte tento nápoj. Po ňom by spánok mal prísť rýchlejšie než spočítate všetky fiktívne ovečky vo vašich predstavách.

Medzi najčastejší liek na nespavosť už od dôb vašich starých mám patrí teplé mlieko. To vás naozaj dokáže upokojiť a aj želaný spánok príde o niečo rýchlejšie. Ak ho však doplníte ešte o jednu tajnú, no zásadnú ingredienciu, máte nad nespavosťou vyhraté.

Modrý čaj

Pojem Modrý čaj je najmä medzi čajovými fanúšikmi určite dobre známy. Je vyhľadávaný najmä pre množstvo zdravotných benefitov a taktiež preto, že je to akýsi prírodný liek na nespavosť. Jeho farba je naozaj sýto modrá, no chuť nie je až taká výrazná. Bežne ho môžete piť samostatne, alebo ho môžete kombinovať s inými obľúbenými čajmi.

image

Modrý čaj má skvelé účinky na váš spánok.

dreamstime

Mlieko a čaj

Ak sa vám zdá kombinácia mlieka a čaju tak trošku zvláštna, tak verte či nie, práve vďaka tomuto duu sa vám podarí zaspať oveľa rýchlejšie. Nápoj si pripravujte vždy čerstvý, nezaberie vám to viac ako pár minút a popíjajte ho vo večerných hodinách, zhruba hodinku pred odchodom do postele.

Ako na to?

Modré mlieko si pripravíte veľmi jednoducho. Dva deci mlieka dajte do hrnčeka a na nízkej teplote zahrievajte spolu s medom, ktorý má tiež pozitívne účinky na váš spánok a tiež s práškom z motýlieho hrachového kvetu. Všetko priveďte do varu a nechajte jemne vrieť aspoň jednu až dve minúty. Ak chcete znásobiť účinky medu pridajte ho do nápoja až po dovarení. A nápoj je hotový.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 03:23