Zázvorový nápoj na lačno vám pomôže aj pri chudnutí.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite ráno na vodu s citrónom. Keď zistíte účinky tohto nápoja, za nič ho už nevymeníte

05.04.2023, 10:00
Životný štýl

Naštartovať ráno metabolizmus je to najlepšie, čo môžete spraviť. Najmä ak sa snažíte zbaviť pár kíl. Donedávna sa odporúčalo na lačný žalúdok vypiť pohár vlažnej vody s citrónom. Dnes ju však z rannej rutiny vytláča voda so zázvorom. Vôbec sa však nemôžete čudovať. Výhod má tento nápoj viac než dosť.

Pitný režim je veľmi dôležitý a hlavne po nočnom spánku by ste svojmu telu mali dopriať poriadnu dávku hydratácie. A tiež vitamínov.

Zázvor

Zázvor je vám zrejme dobre známy. Siahate po ňom vždy keď vás trápi prechladnutie či nepríjemný kašeľ. V neposlednom rade je to korenina, ktorá má výraznú špecifickú chuť aj arómu a jedlám dodá tak trošku exotický nádych. Zázvor by vo vašej kuchyni nemal chýbať. Obsahuje celé spektrum vitamínov, antioxidantov a cenných látok, ktoré blahodarne pôsobia na váš organizmus. Čo tak si ho dopriať hneď po prebudení?

Ranné povzbudenie

Pohár zázvorovej vody vás povzbudí na celý deň. Práve preto by ste po ňom mali siahnuť hneď po tom, čo sa dostanete z postele. Má pozitívne účinky na váš tráviaci trakt a zároveň vaše telo zbaví toxínov ktoré sa v ňom počas noci nazhromaždili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:09