Zistite, čo vás čaká v júni podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Býk prechádza depresiou, Váhy čaká neistota. Zistite, čo si pre vás pripravil júnový horoskop

01.06.2022, 18:00
Životný štýl

Jún je predzvesťou letných a prázdninových mesiacov. Toto obdobie sa preto dokáže pohrať najmä s vašou psychikou. Možno sa pustíte do nezmyselných diét, začnete cvičiť chvíľu pred začiatkom plavkovej sezóny a nevyhnete sa ani stresu. Zistite, čo vás tento mesiac čaká podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Jún bude pre Váhy mesiacom plným neistôt. Začnete pochybovať o sebe, o vašich výkonoch v práci či milostnom živote. Nevyhnete sa ani nervozite či vnútornému nepokoju. Skúste odbúrať strach a začnite sa sústrediť na súčasnosť. Nemyslite na budúcnosť, radšej sa venujte svojmu partnerovi a rodine, ktorá pri vás vždy stála v dobrom aj zlom. Verte či nie, stačiť vám bude obyčajné láskyplné objatie.

Škorpión

V júni čaká Škorpiónov niekoľko prekážok. Tou najväčšou sú obavy zo zlyhania. V polovici mesiaca však prídete na to, že sú úplne zbytočné. Začnite sa viac venovať veciam, ktoré vám prinášajú radosť, dodávajú odvahu a potrebnú energiu. Ste veľkými bojovníkmi, a preto využite toto obdobie na meditáciu, čítanie kníh a snažte sa tráviť viac času v prírode.  Uvidíte, že je to práve to, čo ste potrebovali už dávno.

Strelec

Ak ste sa narodili v znamení Strelca, očakávajte, že zažijete mesiac plný pokušení. Aj keď sa veľmi budete snažiť nechať odísť minulosť, stále vás bude v myšlienkach prenasledovať osoba, ktorá vám nedá spávať. Skúste sa sústrediť na prítomnosť, prinúťte sa odolať a venujte všetku pozornosť sebe samým. Doprajte si odpočinok, zacvičte si alebo si buchnite do boxovacieho vreca, aby ste sa zbavili nahromadenej energie.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 18:11