Zistite, čo vás čaká v júni podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Býk prechádza depresiou, Váhy čaká neistota. Zistite, čo si pre vás pripravil júnový horoskop

01.06.2022, 18:00
Životný štýl

Jún je predzvesťou letných a prázdninových mesiacov. Toto obdobie sa preto dokáže pohrať najmä s vašou psychikou. Možno sa pustíte do nezmyselných diét, začnete cvičiť chvíľu pred začiatkom plavkovej sezóny a nevyhnete sa ani stresu. Zistite, čo vás tento mesiac čaká podľa znamenia zverokruhu.

Kozorožec

Nielenže zažijete tento mesiac veľa nehy a citov, ale vystúpite zo svojej komfortnej zóny, vďaka čomu dáte možnosť novým príležitostiam. Už dlhšie túžite po stabilnom vzťahu, a preto môžete očakávať, že sa vám to konečne splní. Bez flirtovania či komunikácie to však nepôjde. Zájdite si preto niekam do mesta alebo na prechádzku. Ak zlyháte, nevadí, jednoducho sa musíte naučiť podstupovať aj riziko.

Vodnár

Vodnári sa tento mesiac môžu tešiť na veľkú dávku zábavy a večierkov. Keďže ste spontánni a milujete experimentovanie, vždy zažijete veľa dobrodružstiev a momentov, na ktoré sa nezabúda. Dajte si však pozor na ľudí, ktorí sa vás snažia brzdiť. Ak sa vám podarí obísť všetky konflikty, čaká vás bezstarostný mesiac, v ktorom sa nenecháte ničím rozhodiť.

Ryby

Jún vám prinesie do života veľa zmien. Ak ste sa narodili v znamení Rýb, mali by ste sa pripraviť na pekné, ale aj horšie dni. Všetko totiž závisí od toho, ako budete nastavení. Snažte sa byť priami, využite svoju intuíciu a nebráňte sa ani spontánnym rozhodnutiam. Navštívte nejaké exotické miesto alebo vyskúšajte adrenalínový šport. Verte či nie, takýmto spôsobom dokážete prekonať všetko zlé.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 10:22