Čo si pre vás pripravili hviezdy v mesiaci máj?unsplash
StoryEditor

Na Leva čaká odmietnutie, Panna stretne starú lásku. Zistite, čo vás podľa astrológie čaká v máji plnom vášne

03.05.2022, 18:00
Vzťahy
Máj, lásky čas. Pamätáte si na svoj prvý bozk či zlomené srdce? Láska patrí k životu každého človeka. Niekto ju nájde hneď, iný si musí prejsť mnohými odmietnutiami či sklamaniami, aby našiel toho pravého. Zistite, čo vás čaká v láske podľa astrológie v tomto čarovnom mesiaci.

Astrológia dokáže prezradiť mnohé. Mnohí sa podľa nej riadia každý deň, iným stačí, keď si prečítajú horoskop len občas. Chcete vedieť, čo si pre vás hviezdy nachystali v mesiaci plnom vášne a lásky? Máj bude pre niektoré znamenia pokojným a romantickým, no sú tu aj tie, na ktoré čaká sklamanie či konflikty.

Baran

Zadaní ľudia, ktorí sa narodili v znamení Barana môžu v máji pociťovať vo vzťahu útlm či zažívať neustále hádky a konflikty. Tento mesiac by ste mali prehodnotiť váš súčasný postoj k partnerovi. Prestaňte všetko súdiť a zvažovať, snažte sa odhodiť negatíva a začnite budovať krásny a pevný vzťah. Nepremýšľajte o každom kroku, buďte s partnerom spontánne a nebojte sa spolu zažívať bláznivé veci. Na nezadaných čaká v máji niekto, kto ich očarí svojou silnou energiou. Dávajte si však pozor na záväzky tejto osoby, no nesnažte sa žiť jeho minulosťou. Nebojte sa dôverovať a uvidíte, že ste urobili správne.

Býk

Býci to budú mať v máji so vzťahom ťažké. V tomto mesiaci vám totiž doterajší pokoj môže narušiť niekto nový. Zabudnite však na krátkodobé návaly vášne či zvedavosti. Jednoducho, nestojí vám to zato. Snažte sa venovať svojmu partnerovi omnoho viac ako doteraz. Čakáte, že vás bude niekto obdarovávať nežnosťami a obklopovať romantikou? Skúste to zobrať do vlastných rúk a prekvapte osobu, na ktorej vám záleží. Nezadaní dostanú v máji príležitosť na upratanie svojho vnútra. Prestaňte sa trápiť nad rozhodnutiami z minulosti, zbytočne míňate svoju energiu. Posuňte sa vpred a otvorte sa. Možno na vás v máji láska nečaká, no budete mať viac priestoru na upevnenie vzťahu s rodinou.

Blíženci

Blíženci môžu v máji očakávať partnerské konflikty. Nepôjde však o nič dôležité, budete riešiť zbytočnosti a maličkosti. Skúste trochu zvoľniť napätú atmosféru a naučte sa robiť kompromisy. Bez nich to predsa nikam nedotiahnete. Ak zaberiete obaja, môžete sa tešiť na obdobie, ktoré príde. Nezadaní budú v máji myslieť na sex intenzívnejšie ako inokedy. Síce je to základná ľudská vlastnosť, no nechcete sa vrhať do jednorázovej známosti. Nemusíte sa ničoho báť, do života vám vstúpi niekto, s kým zažijete sex plný vášne a erotiky. Je však iba na vás, či mu dáte šancu aj na niečo viac. 

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 13:36