Zistite, čo vás čaká v júni podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Býk prechádza depresiou, Váhy čaká neistota. Zistite, čo si pre vás pripravil júnový horoskop

01.06.2022, 18:00
Životný štýl

Jún je predzvesťou letných a prázdninových mesiacov. Toto obdobie sa preto dokáže pohrať najmä s vašou psychikou. Možno sa pustíte do nezmyselných diét, začnete cvičiť chvíľu pred začiatkom plavkovej sezóny a nevyhnete sa ani stresu. Zistite, čo vás tento mesiac čaká podľa znamenia zverokruhu.

Rak

Jún bude pre Raka mesiacom lásky a vášne. Ľudia narodení v tomto znamení sa budú cítiť sebavedomo a nesmierne príťažlivo, čo bude na opačné pohlavie pôsobiť ako afrodiziakum. Máte výnimočnú príležitosť nájsť novú lásku alebo prežiť nezáväzný flirt. Ak už máte nejaký vzťah, skúste ho okoreniť a zaexperimentovať. Pozor si naopak dajte na vašu zraniteľnosť a citové rozpoloženie.  

Lev

Ak ste sa narodili v znamení Leva, pripravte sa na veľkú dávku silných emócii a vypätých situácii. Keďže sa vždy riadite vášňou, nevyhnete sa ani afektu či výbušnému správaniu. Nebojte sa, všetko je na niečo dobré. Jednoducho, tento mesiac potrebujete dať všetko zo seba von, a preto sa snažte využiť tieto chvíle na maximum.  

Panna

V tomto mesiaci vás na jednej strane čaká šťastie a správna dávka tvorivej energie, no na tej druhej budete zažívať pocity sklamania a deprimovanosti. Vaša negatívna energia vás ovplyvní natoľko, že si to všimne aj okolie, ktoré sa vám začne vzďaľovať. Zachovajte pokoj, nadýchajte sa čerstvého vzduchu a nenechajte sa ovplyvniť pár neúspechmi či nedostatkom lásky.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:29