Nielen hviezdy, ale aj stromy dokážu predpovedať osud.unsplash
StoryEditor

Keltský horoskop podľa stromov odhalí to, kým ste a aký osud vás čaká? Zistite to!

12.12.2023, 16:10
ASTRO

Kelti mali odpradávna silný vzťah k prírode. Vďaka stromom vedeli zistiť, aký osud váš čaká a ktoré povahové vlastnosti u vás dominujú. Ste impulzívne, panovačné, citlivé alebo naopak sebavedomé a láskavé? Zistite, čo o vás prezrádza keltský horoskop stromov.

Nielen hviezdy, ale aj stromy dokážu prezradiť, čo-to o vašej osobnosti. Keltský horoskop je starý už tisícky rokov, no jeho predpovede platia dodnes. Pozrite sa, ktorý druh stromu patrí podľa dátumu narodenia práve k vám. Kelti však neprideľovali znamenia len podľa etáp a období. Určité dni mali pre nich špeciálny význam a charakterizovali icj špeciálnymi stromami, preto má ich horoskop až 21 znamení!

Jedľa

2.1. - 11.1. a 5.7. - 14.7.

Ste hrdá a samostatná osobnosť, ktorá musí byť vždy stredobodom pozornosť, takisto ako aj jedľa. Síce si dávate záležať na svojom vzhľade a staráte sa o seba, no vášmu okoliu to zvykne prekážať, a preto máte niekedy problém nájsť si priateľov. Problémom však je aj to, že bývate nedôverčivé, osamelé a nepúšťate si k telu len tak hocikoho. Na druhej strane rady pomáhate, ste starostlivé a rady sa vzdelávate v oblasti, ktorá vás zaujme. V láske je to úplne naopak, vyžadujete všetko, no dávate málo.

Brest

12.1. - 24.1. a 15.7. - 25.7.

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto období, vedia, ako upútať pozornosť. Väčšinou totiž bývajú fyzicky veľmi príťažliví a ctižiadostiví. Ak vás charakterizuje brest, ste pokojný človek, ktorý dokáže ovládať svoje emócie a u ostatných vzbudzuje dôveru. Ste inteligentné, pocitvé a máte výborný zmysel pre humor. Vašou slabou stránkou je, že druhým často vytýkate ich chyby, no tie svoje nikdy nevidíte.

image

Brest

dreamstime

Cyprus

25.1. - 3.2. a 26.7. - 4.8.

Ak ste sa narodili v období, ktoré symbolizuje cyprus, ste pokojná, optimistická a zdravím nabitá osobnosť. Predovšetkým ste verný človek, a to nie len v partnerských, ale aj priateľských vzťahoch. Vďaka týmto vlastnostiam sa môžete dokonca dožiť aj dlhšieho veku.  Aj keď ste veľmi prispôsobivé, k vašim charakteristickým črtám patrí aj prísnosť, diplomatickosť a puntičkárstvo. Našťastie, konflikty sú vám cudzie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 00:16