Sarah Jessica Parker vlastní celý šatník hlavnej postavy Carrie.instagram/sarahjessicaparker
StoryEditor

Neuveríte, aké úlovky si odniesli herci domov z natáčania. Taká Sarah Jessica Parker vlastní celý šatník Carrie Bradshaw

29.04.2022, 06:00
Celebrity
Niektorí herci si nenosia spomienkové suveníry len z dovoleniek, ale aj z natáčaní. Sarah Jessica Parker si napríklad domov odniesla celý šatník svojej seriálovej postavy Carrie Bradshaw, ku ktorému má dodnes citový vzťah. Neuveríte, aké úlovky si zobrala Jennifer Aniston či Dakota Johnson.

Herci, ktorí si z natáčaní nič neodniesli, to dnes spätne ľutujú, no sú aj takí, ktorí boli o čosi rozumnejší. Úlovky si väčšinou berú so zvolením štábu, niekedy na to majú dokonca zmluvu a v krajných prípadoch si talizmany vezmú len tak. Niektorí k suvenírom prechovávajú citový vzťah, iným slúžia ako spomienka na natáčanie filmu či seriálu. Pozrite sa, čo má doma Jennifer Aniston či Sarah Jessica Parker.

Herečky z Priateľov si odniesli maličkosti

Videli ste návratový špeciál seriálu Priatelia? Ak áno, určite viete, že niektorí z hercov si odniesli domov niekoľko vecí z natáčania. Taká Jennifer Aniston si nechala nádherné nadčasové šaty, ktoré jej dodnes pripomínajú chvíle na pľaci. Jej kolegyňa Lisa Kudrow má vraj doma všetku možnú bižutériu svojej postavy Phoebe. Ak ste seriál videli, viete, že jej nebude málo. Bohužiaľ, herečka Courteney Cox, ktorá stvárnila Monicu, dodnes ľutuje, že si naopak domov nič nedoniesla.

Reese Witherspoon má doma desiatky topánok

Spomínate si na romantickú komédiu Pravá blondínka? Veď predsa, kto by si nepamätal sympatickú Reese Witherspoon, ktorá stvárnila hlavnú postavu Elle Woods. Americká herečka prezradila, že vďaka zmluve, ktorú na začiatku natáčania podpísala, si mohla domov odniesť celú garderóbu svojej postavy. Tá však zahŕňala aj neuveriteľných 77 párov topánok svetovej značky Jimmy Choo. Po celý čas jej ležali doma v skrini, no pri príležitosti 15. výročia od nakrúcania sa rozhodla, že si ich po rokoch vyskúša. „Každý kúsok som predviedla svojej dcére. Niektoré z nich mi boli už malé, no pri ich skúšaní som cítila úžasnú eufóriu,“ povedala Reese.  

Sarah Jessica Parker vlastní celý šatník Carrie Bradshaw

Nezabudnuteľný seriál Sex v meste si obľúbilo veľké množstvo žien po celom svete. Nielen kvôli príbehu, ale najmä vďaka hlavnej postave Carrie Bradshaw, ktorú si zahrala Sarah Jessica Parker. V roku 2017 herečka priznala, že má doma archivovaných až 95% šatníka Carrie. „Zbierky sa nedotýkam, nikdy ju nenosím, ale každá jedna vec znamená spomienku,“ priznala herečka, ktorá má k tomuto úlovku citový vzťah. Spolu so šatníkom si však nechala aj náhrdelník s menovkou "Carrie" a jedálny lístok z obľúbenej reštaurácie, v ktorej sa postavy stretávali.

Lauren Graham sa ušiel ružový plameniak

Rodinný seriál Ženy z rodu Gilmorovcov patrí k jedným z najlepších. Mnohí si ho obľúbili najmä kvôli optimizmu a príbehom z reálneho života, s ktorými sa stotožnilo veľmi veľa žien. Hlavnú postavu Lorelai si zahrala Lauren Graham, ktorá v roku 2016 oznámila svojim fanúšikom na sociálnych sieťach, že seriál bude mať pokračovanie. Sledovateľom sa však aj priznala, že si pred rokmi po natáčaní odniesla domov bundu s nápisom "majetok žien Gilmorových". Plánovala si toho vziať aj so svojou seriálovou dcérou omnoho viac, no napokon sa jej ušiel už iba ružový plameniak, ktorý bol zavesený v kuchyni seriálovej mamy a dcéry.

Dakota Johnson si ukradla to najcennejšie

Priznajte sa, ktorá z vás túžila byť na mieste Anastasie, keď ste po prvýkrát videli 50 odtieňov sivej? Herečka Dakota Johnson, ktorá ju stvárnila, spomína na natáčanie s úsmevom. Okrem iného aj preto, lebo si z neho odniesla aj suveníry. „Popravde, ukradla som veľmi veľa spodnej bielizne,“ priznala herečka. Odvážila sa však aj na kontroverznejší predmet, ktorý má ukrytý vo svojej garáži. Viete, čo by to mohlo byť? Áno, je to slávny bič.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:59