Zistite svoje cigánske znamenie.Pexels/Alina Vilchenko
StoryEditor

Cigánsky horoskop zatne do živého! Zistite, či ste sa narodili ako sekera, meč alebo dýka

18.04.2022, 08:00
ASTRO

Cigánske karty používa nejedna veštkyňa, no vedeli ste, že tento kočovný národ má aj vlastný zverokruh? Rovnako ako v tom klasickom, aj v cigánskom horoskope nájdete dvanásť znamení, ktoré veľmi presne opisujú detaily vašej povahy.

Charakteristiku svojho klasického znamenia asi veľmi dobre poznáte, ale viete, čo o vás hovoria starí Cigáni?

Kalich (21. 1. - 19. 2.)

Títo ľudia vynikajú svojím intelektom. Neustále chrlia nové a navyše aj dobré nápady. Vo vzťahoch sú verní svojim partnerom, to isté však veľmi razantne očakávajú aj od svojich polovičiek. Niekedy sú až vlastnícki a tvrdí. Cítia, že nedokážu úplne zapadnúť medzi ostatných, preto sa naučili žiť s tým, že im skutočne porozumie len málokto. Majú však hodnotné priateľstvá a keď si niekoho vybrali za blízkeho človeka, nesklamú ho, dôverujú mu a podporujú ho. Túžia po skutočnej láske, dokonalom vzťahu a dôvernom priateľstve.

Kaplnka (20. 2. - 20. 3.)

Máme do činenia s ľuďmi, ktorí vedia ovládať šiesty zmysel, intuíciu. Sú tajomní a na každú otázku nájdu svojskú odpoveď. Ich vnútro si žije vlastným životom a niekedy si s tým veru nevedia dať rady. Preto majú sklony prehlušovať hlas svojej intuície veľkou výrečnosťou či obracajú poháriky. Veľmi ľahko vycítia náladu, vibrácie aj pohnútky ľudí, s ktorými prichádzajú do kontaktu. Túžia objaviť zmysel svojho bytia, spoznať vlastnú dušu a jej nekonečný svet. Pre tých, ktorí im nerozumejú, sú nespoľahliví, chaotickí a utáraní.

Dýka (21. 3. - 20. 4.)

Vďaka svojej bojovnosti a neohrozenosti sú neodolateľní. Priťahujú druhé pohlavie ako včely med. Milujú slobodu, nemajú radi stereotyp a monotónny život. Sú to ľudia typu kam vietor, tam plášť. S veľkým nadšením sa vrhajú do nových projektov, ale nič sa im nepodarí dotiahnuť do konca, a tak väčšinu práce za nich urobia iní. Sú ohnivými milencami, milujú intenzívne a búrlivo. Sú ako prebúdzajúca jar, počas ktorej sa narodili, či ako studená dýka.

Koruna (21. 4. - 20. 5.)

Sú spoľahliví, majú úžasný dar presnosti a celý svoj život robia len správne rozhodnutia. Sú konzervatívni, na každú zmenu si dlho zvykajú, pretože si nadovšetko ctia svoje rituály a dlhoročné zvyky. Vedia, čo chcú, a postupne a trpezlivo si to presadia. Charakteristickou črtou ich povahy je opatrnosť. Zvyčajne si dlho a dôkladne  všetko popremýšľajú a zvážia zo všetkých strán, kým prijmú akékoľvek rozhodnutie. Sú spoľahlivými partnermi, ale partnera považujú za svoje vlastníctvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:17