Nielen hviezdy, ale aj stromy dokážu predpovedať osud.unsplash
StoryEditor

Keltský horoskop podľa stromov odhalí to, kým ste a aký osud vás čaká? Zistite to!

12.12.2023, 16:10
ASTRO

Kelti mali odpradávna silný vzťah k prírode. Vďaka stromom vedeli zistiť, aký osud váš čaká a ktoré povahové vlastnosti u vás dominujú. Ste impulzívne, panovačné, citlivé alebo naopak sebavedomé a láskavé? Zistite, čo o vás prezrádza keltský horoskop stromov.

Topoľ

 4.2. - 8.2. a 1.5. - 14.5. a 5.8. - 13.8.

Podobne ako topoľ, tak aj ľudia, ktorým patrí tento strom, bývajú fyzicky vysokí, štíhli a príťažliví. Aj keď majú veľmi málo sebavedomia, v spoločnosti sú obľúbení. Radi komunikujú, sú citliví, ale aj vyberaví. Vo vzťahoch často bojujú so žiarlivosťou z partnerovej strany. Keďže veľa premýšľajú, sú náladoví a vzťahovační, je veľmi ťažké im vyhovieť. Vďaka týmto vlastnostiam vás preto môžeme nájsť medzi výtvarníkmi či hudobníkmi.  

Céder

9.2. - 18.2. a 14.8. - 23.8.

Narodení v tomto období sa môžu tešiť najmä svojej pracovitosti a silnému zdraviu. Títo ľudia bývajú často ambiciózni, sebaistí a rozhodní, no zároveň aj netrpezliví, tvrdohlaví a nároční. Túžia po dobrodružstve, a to najmä v láske. Bohužiaľ, sú vyberaví, a preto sa môže stať, že im najväčšia láska života utečie priamo pred očami. Mnohí to o nich síce nevedia, ale vo vnútri sú veľmi citliví a nesmelí.

image

Céder

dreamstime

Borovica

19.2. - 29.2 a 24.8. - 2.9.

Ak ste sa narodili v tomto období, pravdepodobne ste pôvabný, zraniteľný a milujúci človek. Túžite po pevnom zázemí a skutočnej láske. Vždy viete, čo chcete, a preto nemáte problém sa presadiť či občas zariskovať. Na druhej strane bývate často sklamané, príliš emocionálne a predovšetkým od druhých očakávate, že s vami budú vždy súhlasiť, a to vás robí nadradenými.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:39