Sila dračej žily vám môže spôsobiť aj ťažšie zdravotné problémy.dreamstime
StoryEditor

Bolieva vás hlava, zle spíte a ste neustále nervózne? Možno máte doma ničivú dračiu žilu a ani o tom neviete

24.03.2022, 12:00
Životný štýl
Prítomnosť dračej žily ako geopatogénnej zóny sa nemusí objaviť hneď. Najprv ju môžete pociťovať pri problémoch so spaním a postupom času aj na nepríjemnej bolesti hlavy či nervozite. Na dračiu žilu by ste si mali dať pozor, môže vám totiž sťažiť každodenný život.

Geopatogénne zóny sú medzi ľuďmi známe tisícky rokov. Už starovekí Číňania a Egypťania vedeli, že ich vplyv na človeka môže byť ničivý. Aj naši predkovia sa nimi zaoberali, a preto ich nepríjemné pôsobenie odbúravali slamou napchanou v posteliach či strechách domov.

Dračia žila je miesto, kde došlo k poruche elektromagnetických vĺn a nad nimi sa vytvárajú skazené polia, ktoré majú na človeka negatívny vplyv. Máte problém s nespavosťou, ste stále unavené alebo podráždené? Je viac než možné, že za to môžu práve geopatogénne zóny. Pozrite sa, ako ich rozoznať.

Problémy so spánkom či zhnité kvety

Najčastejšie sa dračia žila vyskytuje v bytoch, ale môžete ju pocítiť aj v dome. Dôvodov jej vzniku môže byť mnoho. Či už je to tečúca voda, podzemné jazero, prameň, alebo stará zasypaná studňa. Ako spoznať, že žijete na “prekliatom mieste“? Dôležitý je hlavne pocit, ktorý prežívate, keď ste na danom mieste. Môžete sa cítiť nepríjemne, stiesnene alebo začnete mať problémy so spánkom a neustále sa budíte. Zistíte to aj podľa správania vašich domácich miláčikov, a to najmä na psoch, ktorí geopatogénne zóny neznášajú. Nedarí sa dobre vašim kvetom? Nemusí to znamenať, že sa o ne zle staráte, pretože môžu pociťovať prítomnosť dračej žily, ktorá im v raste bráni. Nájsť ich môžete aj pomocou prútika či dokonca rádia, s ktorým budete chodiť po miestnosti a hľadať miesto, kde stráca signál. Geopatogénne zóny by ste nemali ignorovať, pretože môžu spôsobiť množstvo zdravotných problémov.

image

Geopatogénne zóny môžu ovplyvniť zdravý rast kvetov.

unsplash

Jej temná sila škodí vášmu zdraviu

Dračia žila pôsobí na každého inak, všetko závisí najmä od jej sily. Ak vedie geopatogénna zóna cez vašu hlavu, spôsobuje poruchy spánku, ak naopak križuje inú časť tela, jej silná energia môže pomaly oslabovať vaše telo. Na začiatku sa u vás môže prejaviť obyčajné prechladnutie, únava či bolesti hlavy, a postupom času môžu tieto stavy prejsť k onkologickým, srdcovým alebo reumatickým ochoreniam. Ak žijete nad dračími žilami príliš dlho, a teda viac ako deväť rokov, môžu vám začať zlyhávať orgány a v tom lepšom prípade budete neustále podráždené, v depresiách, ba dokonca vás môže postihnúť aj syndróm vyhorenia. Najväčšiu silu majú najmä pred splnom, okolo polnoci a pri búrkach. Ak žijete na mieste, kde cítite, že sa nachádzajú, alebo spíte každý deň na posteli v oblasti dračej žily, prezradíme vám, čo môžete urobiť, aby ste sa jej zbavili.

Dá sa proti nej bojovať?

Geopatogénnej zóne sa môžete aj v malom byte vyhnúť, pretože väčšinou meria len okolo pol metra. Ak máte problém so spánkom a myslíte si, že jeho príčinou je dračia žila, skúste si posteľ presunúť na iné miesto. Uvidíte, že sa vám ihneď uľaví. Existujú však aj rušiče tejto silnej energie, a to napríklad umiestnenie kameňov či mramorových obkladov na dané miesto. Môžete skúsiť aj cibuľu či sviečky, ale tie nebudú horieť večne, takže vám na dlho nepomôžu. Dôležité je, aby ste dračiu žilu našli a vyskúšali proti nej bojovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 20:17