Aztécky horoskop dokáže predpovedať váš osud a blízku budúcnosť.dreamstime
StoryEditor

Osud podľa aztéckeho horoskopu: Vyveštite si, čo vás čaká v budúcnosti

22.03.2022, 10:00
Životný štýl
Starí Aztékovia priam žili pre astronómiu a astrológiu. Aj keď je aztécky horoskop už vyše dvetisíc rokov starý, ich predpoveď budúcnosti a osudu je stále aktuálna. Pomocou jednoduchého výpočtu môžete zistiť, v ktorom z deviatich znamení ste sa narodili a odhaliť, čo vás čaká.

7 Vietor

Symbol vetra pod číslom sedem je obdobím meniaceho sa počasia. V živote dostanete príležitosť na niekoľko zmien. Nebojte sa mrakov, ktoré sa objavia, určite nebudú tak silné a vážne, aby vám zastreli možnosť logického myslenia. Všetky negatívne emócie vám pomôže odbúrať práve láska, a to nie len partnerská, ale aj tá, ktorú predstavujú priatelia či rodina. Dôležité je, aby ste v tomto období zostali v pozore a sledovali, odkiaľ ten vietor fúka.

8 Oheň

Oheň predstavuje silu, vitalitu a veľké činy. Ak vám po výpočte vyšlo číslo osem, mali by ste zobrať osud do svojich rúk a vyformovať ho podľa vašich predstáv, túžob a očakávaní. Keďže v tomto období dostávate životnú šancu, využite ju naplno a pozerajte do budúcnosti s pokojom, dôverou a chladnou hlavou. Neváhajte, pretože tento drahocenný čas už späť nezískate.  

9 Dážď

Číslo deväť predstavuje dážď, ktorý je už od stredoveku symbolom šťastia a starostlivosti Bohov. Je to jedno z najšťastnejších čísel starých Aztékov. Predstavuje obdobie zberu plodov a práce, ktorú ste museli vynaložiť na dosiahnutie svojich cieľov. Dariť sa vám bude v práci aj v láske. Šťastie máte jednoducho na dosah ruky, tak to využite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 09:25