Oblečte sa ako jedna z postáv seriálu Emily v Paríži.instagram/emilyinparis
StoryEditor

Emily, Mindy, Camille alebo Sylvie: Ktorá postava zo seriálu Emily v Paríži vystihuje váš štýl?

11.03.2022, 06:00
Celebrity
Outfity postáv v seriály Emily in Paris vedia neustále niečím prekvapiť. Hlavná hrdinka je kontroverzná a farebná, jej najlepšia kamarátka Mindy zas sebavedomá a sexi, sokyňa v láske Camille je pôvabná minimalistka a šéfka Sylvie je elegantná a nadčasová. Prezradíme vám, ako sa odviazať a mať štýl ako jedna z nich. Stačí si len vybrať, ktorý štýl obliekania je vám najbližší.

Seriál Emily v Paríži si zamilovali ženy po celom svete nie len kvôli romantickému príbehu, ale aj vďaka módnym kúskom a štýlovým outfitom. Inšpirujte sa vkusom hlavných hrdiniek. Emily, Mindy, Camille či Sylvia sa neboja siahnuť aj po kontroverznejších a farebnejších odevoch. Staňte sa sebavedomou ženou, ktorá bude žiariť v každej spoločnosti. 

Kontroverzný štýl Emily

Najkontroverznejšia a najštýlovejšia postava je nepochybne Emily Cooper, ktorej šatník je plný zaujímavých kúskov. Temperamentná povaha Emily v podaní Lily Collins sa zhoduje s jej odvážnym módnym vkusom, ktorý je neprehliadnuteľný všade, kam príde. Hlavná hrdinka sa nebojí experimentovať, napríklad s tylovými róbami, neónovými farbami či rukavicami bez prstov. Ak chcete mať štýl ako Emily, vyskúšajte do vášho šatníka pridať odvážnejšie farby, netradičné strihy a všetko spolu s citom pokombinujte. Môžete začať s nádhernými šatami či dlhšou vzorovanou sukňou, ku ktorej doplníte modré čipkované tričko bez rukávov s padnutým ramienkom. Aby ste zvýraznili svoj pás, siahnite po širšom pásikavom opasku a natočte si vlasy do jemných vĺn. Napokon outfit zakončite čiernymi sandálmi na opätku.

Ak ste viac odvážne, môžete siahnuť po neobyčajnej zelenej farbe, ktorá sa bude nachádzať na každom jednom kúsku oblečenia. Kľúčom k získaniu štýlu Emily je neriadiť sa trendami, byť odvážna a najmä jedinečná. V prípade colour blockingu sa hlavná hrdinka seriálu nebála ani kombinácie rôznych vzorov. 

Minimalistický a elegantný štýl Camille

Camille Razat je úplným opakom Emily. Módny vkus jej postavy je typickým pre klasickú Francúzsku. Aj keď sú jej outfity jemné a minimalistické, vždy pôsobia nezabudnuteľne. Iba občas vyberie zo svojho šatníka nejakú inú farbu okrem bielej či čiernej. Ak ste srdcom minimalistka, Camille môže byť pre vás ideálnou inšpiráciou. Skúste siahnuť po mohutnom bielom saku, pod ktoré si oblečiete jednoduché tričko a krátke biele nohavice. Outfit doplňte lesklými topánkami na platforme a mini pletenou štýlovou kabelkou.  

Nadčasovou voľbou je aj elegantný tvídový kostým, ktorý sa bude skladať z kratšieho saka, vesty a asymetrickej sukne. Outfit zakončite bielymi lodičkami a mini kabelkou cez plece.

Odvážny štýl Sylvie

Riaditeľka parížskej marketingovej spoločnosti Savoir, Sylvia Grateau, je prísna a odmieta sa uspokojiť len tak s hocičím. Jej sčítaná osobnosť sa odráža aj v štýle obliekania, pre ktorý sú charakteristické jednofarebné outfity a nadčasová móda. Len príležitostne siahne po pestrejších a vzorovaných kúskoch. Aj keď patrí k zrelším ženám, inšpirovať sa jej vkusom môžu aj mladšie ročníky. Vyskúšajte napríklad outfit v podaní hnedej obtiahnutej sukne s rozparkom, ktorú doplníte dlhším koženým kabátom a čiernou blúzkou. Komplet povýšite a zaklincujete lesklými lodičkami a veľkou kabelkou.

Ak chcete vyskúšať niečo farebnejšie, zvoľte elegantný červený kostým s bielou blúzkou a červenými lodičkami. Tento outfit sa hodí napríklad na romantickú večeru či na dôležité stretnutie. Ak túžite získať štýl a vkus ako Sylvie, nebojte sa ísť aj do obtiahnutých kúskov.

Sexy a extravagantný štýl Mindy

Mindy Chen je zábavná priateľka Emily s prekrásnou farbou hlasu, ktorá vie vždy prekvapiť outfitom ako z parížskeho móla. Má výstredný vkus, o čom svedčia aj sexy kúsky s volánmi, flitrami či strapcami. Štýl Mindy je stvorený pre odvážne ženy s citom pre extravaganciu. Nebojte sa siahnuť po odvážnejších odevoch, ako napríklad tenkom bielom predĺženom saku, spod ktorého vám bude trčať vkusná braleta. Outfit môžete doplniť vysokými čižmami, klobúkom a zlatými doplnkami.

Ak máte radšej ležérnejší štýl, skombinujte fialové šortky a mohutný žltý top s volánmi, ktorý doplníte veľkým klobúkom a sandálmi na opätku. Prebuďte v sebe Mindy Chen a vyrazte do ulíc ako sebavedomá žena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:07