Vedeli ste, že na vaše správanie a osobnosť má vplyv aj presný čas narodenia?Pixabay/philpace
StoryEditor

Čo o vás prezrádza hodina narodenia? Ascendent určuje, ako vás vnímajú ostatní

09.03.2022, 06:00
Životný štýl
Čas pri narodení hovorí veľa o vašich osobnostných črtách, povahe a temperamente. Okrem toho má veľký význam aj v astrológii. Rozhoduje o vašom ascendente, ako aj o umiestnení a stupňoch planét v horoskope.

Ascendent alebo vychádzajúce znamenie je odrazom osobnosti každej z nás. Je to niečo, čo vidia ostatní, keď vstúpime do miestnosti. Ide o znamenie, ktoré sa v okamihu narodenia objavilo na oblohe. Aké charakterové črty nám ale predurčuje presná hodina?

Narodená medzi polnocou – 2.00 hod.

Túžite byť neustále v pohybe a uprednostňujete rozmanitosť. Máte v sebe prirodzenú potrebu spoznávať, no o sebe samej prezradíte ľuďom len máločo. Vaša myseľ je bystrá, a tak nemáte problém rýchlo porozumieť novým veciam. Rodina je vašou prioritou, ste spoločenská, no od prírody rezervovaná. Pravdou ale je, že okolie vás dokáže značne ovplyvniť. Pokiaľ ide o kariéru, nie je vylúčená práca v televíznom či filmovom priemysle, prípadne v komunikačných oblastiach.

Narodená medzi 2.00 – 4.00 hod.

Vaším snom je luxusný život a oplývate schopnosťou presvedčiť ľudí, aby sa správali tak, ako chcete. Dobré jedlo, krásne domy a moderné autá – na to všetko si chcete a zároveň dokážete zarobiť vlastným úsilím. Ste totiž predurčená realizovať svoje celoživotné ciele, z čoho vyplýva, že by ste mohli byť i úspešnou podnikateľkou. Ste otvorená novým zážitkom ako sú napríklad rôzne outdoorové aktivity. Napriek vašej zaneprázdnenosti totiž potrebujete byť z času na čas v kontakte s prírodou a načerpať energiu. Úspech si k vám nájde rýchlu cestu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 07:35