Niektorí ľudia veria, že cigánsky horoskop je oveľa presnejší
StoryEditor

Kočovný horoskop, ktorým sa riadili ešte naši predkovia. Pozrite sa, do akého znamenia podľa neho patríte

12.01.2022, 21:30
Životný štýl
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia už zrejme všetci poznáme. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope, ktorým sa kedysi riadili kočovníci?

Podkova

Dátumy narodenia: 22.12.-20.1.

Ľudia narodení v tomto znamení túžia po kariére, uznaní, majú vysoké ambície a ciele, mnohí z nich sú kariéristi. Hľadajú duchovnú nezávislosť, milujú materiálne istoty, pretože veria, že sú nutné na zaistenie spokojného života. Nemajú radi konflikty, pretože si pridobre uvedomujú svoje vlastné nedostatky. City a emócie neprejavujú na verejnosti, nechávajú im voľný priebeh len za dverami svojho domu. Skutočne ich poznajú len najbližší priatelia. Sú pracovití a veľmi dobre ovládajú remeslo, ktorému sa venujú. Navonok pôsobia, že sú chladní a tvrdí, presne ako podkova.

Kalich

Dátumy narodenia: 21.1.-19.2.

Títo ľudia vynikajú svojím intelektom. Neustále chrlia nové a navyše aj dobré nápady. Vo vzťahoch sú verní svojim partnerom, to isté však veľmi razantne očakávajú aj od svojich polovičiek. Niekedy sú až vlastnícki a tvrdí. Cítia, že nedokážu úplne zapadnúť medzi ostatných, preto sa naučili žiť s tým, že im skutočne porozumie len málokto. Majú však hodnotné priateľstvá a keď si niekoho vybrali za blízkeho človeka, nesklamú ho, dôverujú mu a podporujú ho. Túžia po skutočnej láske, dokonalom vzťahu a dôvernom priateľstve.

Kaplnka

Dátumy narodenia: 20.2.-20.3.

Máme do činenia s ľuďmi, ktorí vedia ovládať šiesty zmysel, intuíciu. Sú tajomní a na každú otázku nájdu svojskú odpoveď. Ich vnútro si žije vlastným životom a niekedy si s tým veru nevedia dať rady. Preto majú sklony prehlušovať hlas svojej intuície veľkou výrečnosťou či obracajú poháriky. Veľmi ľahko vycítia náladu, vibrácie aj pohnútky ľudí, s ktorými prichádzajú do kontaktu. Túžia objaviť zmysel svojho bytia, spoznať vlastnú dušu a jej nekonečný svet. Pre tých, ktorí im nerozumejú, sú nespoľahliví, chaotickí a utáraní.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:29