Pozrite si, čo o vašom znamení hovorí indiánsky horoskop
StoryEditor

Indiánsky horoskop bol pre našich predkov kľúčovým. O vašom znamení vám povie viac než klasický zverokruh

28.01.2022, 14:30
Životný štýl
Indiáni riadili svoje rozhodnutia jednak radou starších a zároveň vlastnou intuíciou, vnímavosťou k javom prírody zdedenou múdrosťou predkov.

Sokol

(21.marec - 19.apríl)

I múdri Indiáni vycítili, že z týchto ľudí vanie ohnivá sila prebúdzajúcej sa prírody. Prvok ohňa im dáva aktivitu, tvorenie, silu, vôľu a činy. Prvok živlu vzduchu charakterizoval východný vietor, ktorý im prepožičiaval cieľavedomosť, schopnosť učiť sa a intuíciu. Totemové zviera Kruhu zeme - sokol- je dravec. Je to bystrý pozorovateľ, ktorý je ochotný kedykoľvek vyštartovať za svojou korisťou.

V tomto znamení je negatívna povaha veľmi ostrá, hrubá, bezohľadná a netolerantná. Sokoly bývajú dobrými zamestnancami. Sú aktívni a dôslední v práci, kým si ich neznepriatelíte. To naozaj nie je problém, lebo sú netolerantní, egoistickí a nediplomatickí. Neznášajú pretvárku. Útočia i za maličkosti.

image

Pokojné riešenia od nich nečakajte. Zverokruhové znamenia, ktoré majú tendenciu k agresii

Bobor

(20.apríl - 20.máj)

Ľudí, narodených medzi 20.aprílom až 20. májom v názvosloví Indiánsky horoskop nazýval Bobrami. Ovplyvňuje ich živel zeme, čiže stabilita, racionálny prístup, poriadok a cieľavedomosť. Vládne im východný vietor (cieľavedomosť, intuícia, učenie). Bobry milujú istotu a bezpečie. Snažia sa stáť pevne nohami na zemi a sú typickí realisti. Sú to múdri ľudia, majstri praktického života, do ktorého majú prístup len pozvaní. Majú konkrétne plány. Sú stále v pohybe a idú krok po kroku. Nekonečná aktivita a drobná mravenčia práca sa im obyčajne vypláca. S prostriedkami vedia nakladať rozumne. Nikomu nič nedajú zadarmo.

Bobry možno majú trochu strach opustiť osvedčené postoje a často sa nechytia novej, lepšej príležitosti. Mnohí sú potom príliš závislí na zabehnutých koľajach vlastného "teplúčka". Jedni sú prílišní pracanti, negatívne ožiarený typ naopak domáci pecivál. Podobne pristupujú i k novým známostiam. Chcú si zabezpečiť hlavne pohodlie domova.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:22