Vedeli ste, že na vaše správanie a osobnosť má vplyv aj presný čas narodenia?Pixabay/philpace
StoryEditor

Čo o vás prezrádza hodina narodenia? Ascendent určuje, ako vás vnímajú ostatní

09.03.2022, 06:00
Životný štýl
Čas pri narodení hovorí veľa o vašich osobnostných črtách, povahe a temperamente. Okrem toho má veľký význam aj v astrológii. Rozhoduje o vašom ascendente, ako aj o umiestnení a stupňoch planét v horoskope.

Narodená medzi 4.00 – 6.00 hod.

Ste silnou osobnosťou vo všetkých smeroch, či už ide o vaše osobnostné znaky alebo dostatok zdravého sebavedomia. Nebojíte sa výziev, naopak, motivujú vás a takisto rady bývate stredobodom pozornosti. Je to najmä z dôvodu, že máte ozajstné vodcovské schopnosti a kvality, s ktorými môžete uspieť ako vojačky či policajtky. Viete oceniť, keď sú k vám ľudia úprimní a oznámia vám i menej príjemné správy priamo. Keď sa raz už pre niečo rozhodnete, viete byť tvrdohlavá.

Narodená medzi 6.00 – 8.00 hod.

Osobnosť rodeného lídra spôsobuje, že vás ľudia môžu miestami vnímať ako tajomnú ženu. Svoje pravé ja neukážete každému, a ak áno, potrebujete na to nejaký čas. Máte dobrý inštinkt, viete komunikovať s druhými a niekedy si určujete až nesplniteľné ciele. Život vám priniesol mnohé zvraty, čo z vás ale urobilo silnejšieho človeka. Trénujte svoju myseľ, aby ste sa naučili vnímať pozitívne stránky vecí a posunuli sa tak novým smerom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:20