Melissa McCarthy sa už netrápi kvôli svojej postave.SITA
StoryEditor

Akceptujte svoje telo a užívajte si, radí ženám Melissa McCarthy

10.03.2016, 13:45
Životný štýl
Herečka Melissa McCarthy (45) je presvedčená, že ženy by sa mali prestať trápiť kvôli svojim postavám. Nemajú sa porovnávať s malým percentom tých, ktoré sú v médiách prezentované ako ideál krásy. Ten je častokrát pre veľa žien nereálny.

"V našej krajine vypukla epidémia dievčat a žien, ktoré majú zo seba zlý pocit na základe toho, ako vyzerá päť percent ľudskej rasy. Začína to už v mladom veku," povedala herečka magazínu Redbook.

McCarthy síce odkazuje ženám, že sa majú mať rady také, aké sú, sama však nedávno výrazne schudla, ako píše idnes.cz. Bolo to okrem iného aj preto, aby bola príkladom pre svoje deti.

"Moja rada znie, že ak je človek zdravý, má si užívať a prijať sám seba, bez ohľadu na to, akú postavu má," myslí si a dodala, že svoje dcéry Vivian (8) a Georgette (5) sa snaží naučiť zdravému sebavedomiu.

Podľa herečky si ženy samy vytvárajú nezdravé prostredie neustálym porovnávaním a súťažením medzi sebou navzájom.

"Ženy majú v sebe tú divnú vlastnosť, že sa neustále porovnávame s inými. Ktoré to pristane viac? Čí zadok je lepší? Namiesto toho, aby si povedali - čo keby bol každý víťaz? Ako veľmi nudné by bolo, keby sme boli všetci rovnakí?" dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:38