StoryEditor

Anastacia: Celé roky som klamala o svojom veku a milovala som botox

27.11.2015, 13:45
Životný štýl
Speváčka Anastacia (47) si po prekonanej rakovine uvedomuje, ako bola povrchná a márnivá, keď riešila svoj vek.

Robila sa pred okolím mladšia a nechala si napichať veľa botoxu, ako píše idnes.cz.

"Zbláznila som sa do botoxu po tridsiatke. Nechala som si ho aplikovať každé tri mesiace. Ale po rozvode som pochopila, že s tým musím prestať," priznala Anastacia pre Daily Mail.

Od roku 2010 botox nepoužíva a je rada, že sa jej vrátila mimika. "Rada vidím, že sa moja tvár hýbe. Robila som to všetko príliš skoro a vo veľkom množstve. Teraz si rada robím vlasy do chvostu. Keď ich mám sčesané dozadu, cítim sa mladá," dodala speváčka.

Žiadne omladzovacie procedúry teraz nepodstupuje, no do budúcna ich nevylučuje. Je teraz však oveľa rozumnejšia než v tridsiatke. Vtedy ju tá číslovka desila natoľko, že sa vydávala za dvadsaťdvaročnou. Jej kariéra bola na začiatku, takže sa bála, že sa kvôli veku ani nepohne.

"Vtedy som išla do televíznej show a tam vám muselo byť maximálne 29 rokov. V Sony ma to ani nenútili robiť, ale vydržala som s tým niekoľko rokov. Povedala som pravdu, keď som prešla k inej nahrávacej spoločnosti. Cítila som sa hrozne previnilo, " prezradila speváčka.

Súviselo to aj s jej nízkym sebavedomím. "Celý život som nosila okuliare. Keď som ich dala dole, mala som problém s tým, ako vyzerá moja tvár. Pripadalo mi, že mám oči malé ako koráliky a naozaj veľký nos," spomína speváčka, ktorej životné hodnoty prevrátila až rakovina prsníka.

Kvôli nej v roku 2013 podstúpila obojstrannú mastektómiu, čo ju definitívne zbavilo strachu a schvaľuje tak rozhodnutie Angeliny Jolie, ktorá rovnaký zákrok podstúpila z preventívnych dôvodov.

"Nenávidela som to čakanie po každej biopsii za posledných desať rokov, aby som zistila, či sa mi choroba vrátila. Nemohla by som tak žiť. Teraz ten strach zmizol. Nikdy sa nebudem báť rakoviny prsníka, pretože nemám žiadne prsné tkanivo, v ktorej by mohla rásť. To je všetko, čo môžem urobiť. Nemôžem si odstrániť každú časť tela, kde by som mohla dostať rakovinu. Nebojím sa ničoho, čo by sa mi mohlo stať, pretože, ak sa to stane, tak to malo tak byť," myslí si Anastacia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:31