Známe fitness profily, ktoré vás inšpirujú.Pexels
StoryEditor

Hľadáte inšpiráciu na nové cviky? Týchto 5 profilov vás zaručene namotivuje

21.02.2022, 16:00
Životný štýl
Každý by chcel vyzerať dobre, ale mať postavu ako z obálky športového magazínu si vyžaduje tvrdú dávku driny. S týmito ženami sa možno naštartujete a získate potrebnú motiváciu.

Kayla Itsines

Austrálska osobná trénerka od roku 2009 na Instagram pridávala progres svojich klientok, čím zaujala širšie publikum. Je autorkou elektronických kníh BBG (Bikini Body Guide), ktoré časom prispôsobila súčasnému prístupu k cvičeniu. Nový názov High Intensity With Kayla je však stále založený na sérií cvikov, ktoré môžete absolvovať dva až trikrát do týždňa.

V roku 2019 sa stala mamou malej Arny, preto sa neskôr zamerala na cvičenie určené pre ženy po pôrode. Myslí aj na ľudí, ktorí neradi navštevujú fitcentrá, príkladom je jej 28 dňový cvičebný plán. Kombinuje tréningy zamerané na zníženie telesnej hmotnosti, LISS (cvičenia s nižšou intenzitou) a deň odpočinku. Začnete s cvikmi nôh, brucha, rúk, prípadne celého tela. Počas tréningových dní budete chodiť, bicyklovať alebo sa pohybovať 30 - 60 minút ľahkým tempom. Svaly regenerujete počas dní určených na odpočinok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 20:53