profimedia
StoryEditor

Vaša najobľúbenejšia farba o vás dokáže prezradiť veľa. Čo hovorí o vašom charaktere?

28.11.2021, 20:45
Životný štýl
Psychológia farieb nie je v dnešnom svete žiadnou neznámou. Podľa najčastejšieho výberu farieb dokáže odhaliť nielen vaše estetické cítenie, ale aj emócie či charakterové črty.

Žltá 

Milovníci žltej farby sú výrazní jedinci, ktorých je ťažko prehliadnuť. Často na seba upozorňujú svojím prirodzeným vyžarovaním, no napriek tomu, že sú v spoločnosti obľúbenými, majú často pocit, že sú v skutočnosti sami. Títo ľudia o sebe dosť často pochybujú a neustále sa snažia na sebe pracovať. Rovnako dobrý výkon podávajú aj v práci a často sú považovaní za workoholikov, ktorý pre to, čo robia, aj žijú. 

Ľudia, ktorí majú túto farbu ako obľúbenú, sú sebavedomí a radi postupujú vo veciach podľa plánu. Sú priezrační a čistí a môžete si byť pri nich istí tým, že k vám budú stále úprimní. Nikdy sa na nič nehrajú a aj keď sú z času na čas chaotickí, môžete si byť istí, že všetko myslia len v tom najlepšom zmysle.

Čierna 

Ak patríte k dospelým ľuďom, ktorí obľubujú túto farbu, máte sklony k minimalizmu a ste verní svojim ideálom. Pôsobíte elegantným dojmom a vyspelo, no napriek tomu vás nemožno považovať za nudného človeka. V skutočnosti patríte k ľuďom, ktorí sa zaujímajú nielen o svojich blízkych, ale aj o udalosti okolo seba. Máte nielen prehľad, ale zároveň ste človekom, ktorý sa rád vzdeláva. 

Na druhej strane, mnoho ľudí siaha po čiernom oblečení len z dôvodu, že chcú zakryť svoje nedostatky. Ak patríte k takýmto ľuďom a vo farbách sa vyslovene necítite dobre, faktom je, že by ste so svojím sebavedomím mali niečo urobiť.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 09:49