Lakte si vyžadujú každodennú starostlivosť.dreamstime
StoryEditor

Na tieto partie pozor! Poctivo ich krémujte ináč s tým už nič nenarobíte. Lakte a...

19.04.2023, 10:29
Zdravie

Príchod jarného počasia znamená, že zahadzujeme zimné oblečenie a oveľa viac budeme vystavovať pokožku na obdiv. Krátke rukávy, šaty na ramienka, sukne či hlboké výstrihy. Tomu sa nevyhnete či už budete chcieť pôsobiť sexi, alebo vám len proste bude teplo. V každom prípade venujte týmto kritickým partiám rovnakú pozornosť ako tvári.

Kolená a lakte. Toto sú partie, ktoré o vás prezradia vek aj keď nechcete. Myslíte si, že ich možno až tak nevidieť a všetci sa vám pozerajú do tváre, o ktorú sa všetky príkladne staráme, alebo na postavu, pre ktorú vypúšťate vo fitku dušu. Kto sa k pleti tejto citlivej partie správal macošsky, teraz zaplače nad zárobkom. Dá sa ešte niečo zachrániť?

image

Lakte si vyžadujú každodennú starostlivosť.

dreamstime

Ako teda všetko čo najlepšie napraviť? Pamätajte, že nielen tvár žiada každodenné čistenie. Keď pri bežnej čistiacej rutine zájdete až k prsiam, je o dekolt postarané. Určite využívajte objemnejšie čistiace hubky alebo tampóny, ktoré pokryjú väčšiu plochu. Chrániť dekolt pred slnečným žiarením by malo byť úplne automatické, a to kedykoľvek, keď krém s UV faktorom aplikujete na tvár. S opaľovaním opatrne.

image

Dekoltu škodí uv žiarenie.

dreamstime

Prioritou je ale pokožku dobre vyživiť. Skvelé sú na tieto účely pleťové oleje, napríklad arganový. Naneste ich v hrubej vrstve a navrch dajte nahriaty uterák, koža sa naozaj dôkladne revitalizuje. Lakte a kolená si vyžadujú každodennú výživu. Využite pred krémovaním peeling, ale nie každý deň. keď odstránite odumreté bunky, krém či olej sa lepšie vstrebe. 

image

Kolená dokážu prezradiť vek.

dreamstime

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:19