Venušine guličky narobia s vaším telom divy.dreamstime
StoryEditor

Venušine guličky nielen pre lepší sex, ale aj ženské zdravie: Stačí trénovať 5 minút raz za týždeň

01.10.2022, 18:00
Zdravie

Počuli ste niekedy o venušiných guličkách? Či už ste o nich čítali v knihách alebo počuli vďaka filmom, mali by ste vedieť, že tieto dve malé guľôčky pripevnené na silikónovej šnúrke nie sú len erotickou pomôckou, ale aj skvelým pomocníkom pre ženské zdravie. Pozrite sa, čo sa stane s vaším telom, ak začnete posilňovať panvové dno. A stačí 5 minút raz za týždeň.

Venušine guľôčky sa zavádzajú do vagíny a často obsahujú aj skryté guličky, ktoré pri každom pohybe kmitajú. Práve vďaka nim stimulujete panvové dno, ktoré je sexuálnou silou každej ženy. Tieto svaly sa nachádzajú priamo vo vašom lone, na spodku panvy. Okrem toho, že sa aktivujú pri vyprázdňovaní, sú rovnako zodpovedné aj za orgazmus a vzrušenie. Ak je vaše panvové dno pevné, nielenže môžete zažívať kvalitný sex, ale zaručiť si celkové zdravie. Bez ohľadu na vek má každá z vás možnosť spevniť si svaly panvového dna, a to za pár mesiacov. Pomôcť vám k tomu môžu najmä venušine guličky, ktoré narobia s vašim telom divy.

Vyriešia nechcené úniky moču

Únik moču sa môže objaviť najmä po pôrode alebo s pribúdajúcim vekom. Poznáte to, bojíte sa kýchnuť si, zakašľať alebo smiať sa. Každý problém má však riešenie a tým môžu byť práve venušine guličky. Pri pravidelnom cvičení sa výsledky dostavia do niekoľkých týždňov.

Menštruácia bez bolestí

Nepríjemnými bolesťami pri menštruácii trpí veľké množstvo žien a aj napriek tomu, že ide o prirodzený jav organizmu, každá sa ich túži zbaviť alebo ich zmierniť. Ak začnete pravidelne trénovať s venušinými guličkami, začne sa vám prekrvovať oblasť malej panvy, získate silu a pružnosť svalov. Práve vďaka tomu sa môžu menštruačné bolesti utlmiť alebo úplne odstrániť.

Prevencia proti gynekologickým problémom

Je normálne, že s pribúdajúcim vekom svaly panvového dna prirodzene ochabujú, no v niektorých prípadoch vedia oslabené svaly spôsobiť pokles orgánov malej panvy. Aby ste predišli podobným gynekologickým problémom alebo zastavili ďalšie klesanie, skúste pravidelne cvičiť s touto erotickou pomôckou. Verte či nie, telo sa vám za to poďakuje.

image

Pomôžu so silnejším orgazmom, ale aj gynekologickými problémami.

dreamstime

Intenzívnejšie vzrušenie

Pri pravidelnom cvičení s guličkami sa môžete naučiť vnímať vlastné telo, svoje pocity a sexualitu. Vďaka tomu si zaručíte intenzívnejšie vzrušenie a tým zlepšíte aj milostný život. Ako je to možné? Venušine guličky ovládajú stiahnutie a uvoľnenie vagíny počas sexu. Stiahnutím pošvy tak budete zvyšovať svoje a partnerove vzrušenie.

Nezabudnuteľné vaginálne orgazmy

Mnoho žien má problém s vyvrcholením pri sexe. Niektoré z nich dokonca ešte nezažili vaginálny orgazmus, ktorý na rozdiel od klitorálneho trvá dlhšie a spôsobuje uspokojivé vzrušenie. Aby ste mali na sex chuť a vyhli sa partnerským problémom, mali ste začať posilňovať svaly panvového dna. Ak budú totiž aktívne, ich kontrakcie sú silnejšie a vaše prežívanie orgazmov intenzívnejšie.

Jednoduchým cvičením k ženskému zdraviu

Najlepší spôsob, ako posilniť panvové dno je cvičiť s venušinými guličkami minimálne raz do týždňa. Nielenže vám tréning zaberie 5 minút, ale bude vás aj baviť. Prvý cvik spočíva v sťahovaní svalov na 10 sekúnd. Každé telo je iné, a preto zo začiatku nebuďte na seba príliš tvrdé. Ak vydržíte len 5 sekúnd, je to úplne v poriadku. Pravidelným cvičením postupne vydržíte aj dlhšie. Druhým cvikom je kmitanie. Jednoducho, zostaňte v polohe na chrbte, stiahnite svaly panvového dna a rýchlo ich zas uvoľnite. Toto cvičenie opakujte desaťkrát. Posilňovať s guličkami však môžete aj pri upratovaní, prechádzke či nákupoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:07