Tvar pupka dokáže prezradiť, ako dlho budete žiť.dreamstime
StoryEditor

Tvar pupka dokáže predpovedať, ako dlho budete žiť. Ku ktorému typu patríte vy?

21.06.2022, 15:00
Zdravie

Pupok je časť tela, ktorej mnohí nevenujú veľkú pozornosť, aj keď ho nosia celý život na sebe. Rokmi sa jeho tvar môže niekoľko krát zmeniť, no vedeli ste, že dokáže o svojom majiteľovi čo-to prezradiť? Či už chcete vedieť, aká ste osobnosť alebo ako dlho budete žiť, zistite, ku ktorému typu patríte vy.

Síce ho má každý z nás, jeho tvar nemáme všetci rovnaký. V prvom rade to závisí najmä od toho, ako vám pri pôrode odstránili pupočnú šnúru a ako sa miesto zahojilo. Tvar sa takisto môže meniť vekom, priberaním alebo chudnutím. Dokopy existuje šesť rôznych druhov pupku a podľa každého jedného z nich sa o sebe môžete dozvedieť všeličo. Podľa čínskej medicíny dokáže ľudsky pupok predpovedať napríklad to, koľko budete mať detí, aký ste typ človeka, ale aj to, či sa dožijete dlhého veku. Zistite, ktorý tvar patrí vám.

Vyčnievajúci pupok

Ak vám pupok vytŕča, vašu osobnosť môžeme charakterizovať ako silnú, extrovertnú a optimistickú. Zároveň viete byť občas aj veľmi tvrdohlaví, túžite po neustálej pozornosti a bezhlavo si dokážete ísť za tým, čo chcete. Ste veľmi oddaní a vždy si stojíte za svojím názorom. Máte síce problém nájsť si vhodného partnera, no akonáhle sa vám to podarí, nezostane to len pri jednej noci. Ľudia s vyčnievajúcim pupkom sa priemerne dožívajú 72 rokov.

Hlboký a okrúhly pupok

Tento tvar pupka mávajú väčšinou skromní a vyrovnaní ľudia s veľkým srdcom. Aj keď sršia dobrotou, ich povaha je tichá a často hanblivá. Len ťažko ich dokáže niečo rozhádzať, a preto nikdy nerozprávajú svojim priateľom či blízkym o svojich problémoch. Je to aj vďaka tomu, že pre nich nič nie je nevyriešiteľné. Možno aj kvôli tomuto pozitívnemu pohľadu na život sa ich priemerne dosiahnutý vek pohybuje okolo 81 rokov.

Vertikálny podlhovastý pupok

Má váš pupok vertikálny tvar? Ak áno, podľa čínskej medicíny ste veľmi sebavedomý a vyrovnaný človek. K priateľom a blízkym ste vždy veľkorysý, nekonfliktný a milujúci. Vďaka svojej emocionálnej stabilite ste na vzťahy ako stvorený. Väčšinou sa dožívate približne 75 rokov.

Horizontálny pupok

Takýto typ pupku má tendenciu rozširovať sa do strán cez brucho. Ľudia, ktorí majú horizontálny pupok, bývajú veľmi komplikovaní, najmä kvôli ich emocionálnej osobnosti. Nezvyknú len tak hocikomu dôverovať, a preto mávajú väčšinou málo priateľov, no vždy verných a milujúcich. Sú priami a vždy sa správajú k ostatným tak, ako sa oni správajú k nim. Ich priemerná dĺžka života je 68 rokov.

Mimo stred pupku

Tí, ktorí majú takýto nezvyčajne tvarovaný pupok, bývajú vtipní, spoločenskí a pojašení. Milujú zábavu a neustále túžia po dobrodružstve. Na druhej strane sú náchylní k častým zmenám nálad, návalom emócii, a preto mávajú problém zostať s niekým vo vzťahu dlhodobejšie. Ich priemerná dĺžka života sa pohybuje okolo 70 rokov.

Oválny tvar

Vajcovitý alebo oválny tvar pupku majú ľudia, ktorí sú charakterizovaní citlivou a hyperaktívnou povahou. Každú negatívnu vec berú veľmi vážne a často trpia strachom či obavami z odmietnutia. Vo vzťahoch je to s nimi veľmi ťažké, pretože sa dokážu veľmi rýchlo začať nudiť. Ich priemerná dĺžka života je 65 rokov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:54