Ktorú časť tela si pri sprchovaní umývate ako prvú?dreamstime
StoryEditor

Ktorú časť tela si v sprche umývate ako prvú? Prezrádza to veľa o vašej osobnosti!

17.06.2022, 15:00
Životný štýl

Čo si umývate ako prvé, keď vojdete do sprchy? Je to tvár, hruď, podpazušie alebo chrbát? Možno neuveríte, no táto maličkosť dokáže mnohé prezradiť o vašej osobnosti. Zistite, čo je pre vás dôležité a aké vlastne ste podľa vašich sprchovacích návykov.

Osobná hygiena je neoddeliteľnou súčasťou života každého z nás. Pravidelný kúpeľ je základ, a preto si mnohí pri jeho vykonávaní vytvoria isté rutiny. Či už sa to týka kúpy hygienických produktov alebo výberu materiálu osušiek. Takisto však existujú ľudia, ktorí si pri sprchovaní zvykli vždy umyť určitú časť tela ako prvú, no ani len netušia, že to dokáže mnohé prezradiť o ich osobnosti. Robíte to aj vy? Zistite, čo je pre vás dôležité a akí ste.

Tvár

Ak si pri sprchovaní umývate ako prvé tvár, prezrádza to o vás, že ste veľkými milovníkmi peňazí. Zaujíma vás, čo si o vás ostatní myslia, a preto vám nerobí problém nadviazať s hocikým kontakt. V spoločnosti sa cítite sebaistí a za svoj názor sa nebojíte pohádať. Zároveň však môžete trpieť strachom z tvárových nedostatkov a práve preto je pre vás umývanie tváre ako prvej tak dôležité.

Vlasy

Ľudia, ktorí si ako prvé umývajú vlasy a celkovo hlavu, sú väčšinou praktickí a realistickí. Neradi strácajú čas zbytočnosťami, vďaka čomu sa snažia každú chvíľu svojho života využiť naplno. Na druhej strane sa zle vyrovnávajú s rutinou, ktorá ich robí nešťastnými. Ľahko sa však vedia dostať späť, stanovia si nový cieľ a tvrdo si za ním idú. Vo vzťahoch sú romantickí, citliví a pre svojho partnera vedia urobiť maximum.

Ramená

Hovorí sa, že na ramenách dokážete uniesť celý svet. Ak patríte k tým, ktorí si umývajú túto časť tela ako prvú, vo všeobecnosti ste veľmi lojálni. Vaša rodina či priatelia si vás nadovšetko vážia, a to najmä preto, že sa na vás dá vždy spoľahnúť. Často sa však stáva, že vašu dobrotu vedia niektorí využiť vo svoj prospech, a to vie zabolieť.

Ruky a krk

Ak pri sprchovaní začínate s umývaním rúk a krku, máte v sebe zakorenenú bojovnú osobnosť. Priam vyhľadávate konkurenciu, ktorú sa snažíte prekonať, aj keby ste preto mali urobiť čokoľvek. Nikdy nepoľavíte zo svojich cieľov, a to nielen v práci, živote, ale aj vo vzťahoch. Jedným z vašich negatívnych vlastností je výbušnosť a asertívnosť.

Podpazušie

Umývate si ako prvé podpazušie? Pravdepodobne ste spoľahlivý a pozorný človek za čo vás druhý zbožňujú. Ste spoľahlivý a každú prácu beriete veľmi vážne. Častokrát sa však v medziľudských vzťahoch stávate naivným, veríte komukoľvek a zvyknete trpieť aj nedostatočným sebavedomím.

Chrbát

Chrbát je považovaný za zraniteľné miesto. Možno si to neuvedomujete, no ak si túto časť tela umývate ako prvú, ste opatrný človek, ktorý miluje dodržovanie pravidiel. Neviete len tak nadviazať s niekým kontakt, pretože najradšej trávite čas osamote. Aj keď ste introvertom, vo vzťahoch ste milujúcim a oddaným partnerom.

Intímne partie

Ak pri pravidelnom kúpeli začínate s umývaním svojich intímnych partii, ste vnímaví, no zároveň aj tichí a plachí. Keďže sa v spoločnosti cítite neisto, len ťažko sa s niekým dokážete zblížiť. Takisto ste citliví a pokorní, vďaka čomu viete byť vynikajúcimi priateľmi.

Hruď

Dostáva sa vaša pozornosť najprv hrudi? Ak áno, pravdepodobne patríte k ľuďom, ktorí sa vo svojom tele cítia sebavedome a pohodlne. Mnohokrát sa však stáva, že z nevinného zdravého sebavedomia sa stáva namyslenosť, ktorá negatívne vplýva aj na vaše okolie. Napriek tomu ste priamočiari, netrpezliví a niekedy až príliš impulzívni.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:17