Astrológia dokáže prezradiť, aký je váš zdravotný stav podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Barana môže potrápiť silná migréna a Rakom hrozí depresia. Čo hovoria znamenia o vašom zdraví?

21.03.2022, 14:00
Zdravie
Stav vášho zdravia väčšinou závisí od toho, akým životným štýlom žijete, alebo je jednoducho určený génmi. Astrológia však dokáže prezradiť, kde je vaše problematické miesto a na aké choroby či zdravotné problémy ste náchylné podľa znamenia zverokruhu. Pozrite sa, ako ste na tom.

Váhy

Podobne ako Panna, tak aj Váhy mávajú sklon k zažívacím ťažkostiam, a to napríklad hnačke či zápche. Naopak, tomuto znameniu často disciplína nič nehovorí, stravuje sa nepravidelne, zbožňuje sladké pochutiny a nemá žiadne športové návyky. Vďaka tomu trpí jeho imunitný systém a v chladnom období ho neminie ani nádcha či prechladnutie. Takisto mávajú Váhy problémy aj s pokožkou, ktorú by malo toto znamenie neustále hydratovať a najmä nezanedbávať.

Škorpión

Škorpión má tendenciu trpieť problémami v oblasti sexuality. Jeho hladina pohlavných hormónov má často nepravidelný chod, a preto býva náchylný aj na sexuálne prenosné choroby. Aby Škorpión predišiel infekciám, mal by dbať najmä na dôkladnú hygienu. Citlivý uňho býva aj močový mechúr, a preto sa nemôže ľakať ani častých zápalov. Na túto oblasť má veľký vplyv aj psychika, čo znamená, že by sa mal vyhýbať stresu a preťaženiu.

Strelec

Znamenie Strelca je známe najmä pre svoju dobrodružnú povahu, ale často býva aj zbrklé, nepokojné a nesústredené. Strelec je náchylný na vážnejšie problémy či nehody s očami a zhoršené videnie. Takisto sa nevyhne ani bolestiam bedrových kĺbov, spodnej časti chrbta, zadku a dolných končatín. Tieto problémy vedú k zápalom sedacích svalov. Strelec by si mal dať pozor aj na pečeň a dôkladne sa starať o svoju pokožku.

image

Dobrodružné znamenie Strelec.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 06:58