Astrológia dokáže prezradiť, aký je váš zdravotný stav podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Barana môže potrápiť silná migréna a Rakom hrozí depresia. Čo hovoria znamenia o vašom zdraví?

21.03.2022, 14:00
Zdravie
Stav vášho zdravia väčšinou závisí od toho, akým životným štýlom žijete, alebo je jednoducho určený génmi. Astrológia však dokáže prezradiť, kde je vaše problematické miesto a na aké choroby či zdravotné problémy ste náchylné podľa znamenia zverokruhu. Pozrite sa, ako ste na tom.

Rak

Spolu s Rybami patrí Rak k jedným z najcitlivejších znamení zverokruhu, a preto má sklon trpieť depresiami. Rak miluje jedlo a v takýchto situáciách mu veľmi pomáha. Často potom bojuje s obezitou, ktorá jeho emocionálny stav ešte zhorší. Náchylný býva aj na zažívacie ťažkosti či poruchy príjmu potravy. Rizikom je uňho aj nedostatok vápnika a bolesti hlavy, ktoré vedú k únave a úbytku energie.

Lev

Toto znamenie by sa malo vyhýbať vypätým situáciám, pretože má sklon najmä k srdcovým chorobám. Levom predovšetkým hrozí vysoký krvný tlak, upchaté tepny, nepravidelné búšenie srdca, ba dokonca aj infarkt. Citlivú máva aj pečeň a často čelí zažívacím problémom a bolestiam chrbta. V neskoršom veku má sklon k rozvoju cukrovky. Pre Leva a jeho zdravotný stav je preto dôležitý najmä pokoj.

Panna

Aj keď patrí Panna k jedným z najdisciplinovanejších znamení zverokruhu, často trpí zažívacími problémami, pomalým metabolizmom, vredmi a citlivým žalúdkom. Môže sa snažiť cvičiť pravidelne alebo jesť zdravo, priberanie na váhe je tomuto znameniu súdené. Jeho neustála snaha nájsť pokoj a rovnováhu napokon často vyústi až do ťažších psychických problémov.

image

Panna ako najdisciplinovanejšie znamenie zverokruhu. 

dreamstime
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:34