Astrológia dokáže prezradiť, aký je váš zdravotný stav podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Barana môže potrápiť silná migréna a Rakom hrozí depresia. Čo hovoria znamenia o vašom zdraví?

21.03.2022, 14:00
Zdravie
Stav vášho zdravia väčšinou závisí od toho, akým životným štýlom žijete, alebo je jednoducho určený génmi. Astrológia však dokáže prezradiť, kde je vaše problematické miesto a na aké choroby či zdravotné problémy ste náchylné podľa znamenia zverokruhu. Pozrite sa, ako ste na tom.

Kozorožec

Aj keď má Kozorožec správne držanie tela a silné kosti, vďaka zlému životnému štýlu trpí často nedostatkom potrebných minerálov a vitamínov. Opatrný by mal byť najmä pri športe, kedy sú jeho kolená náchylné na poranenia. K jeho slabým stránkam patria aj zuby a pokožka, vďaka čomu zvykne trpieť ekzémami, ale aj vážnejšími kožnými problémami. Dbať by mal aj na zvýšenú starostlivosť o vlasy a nechty.

Vodnár

Pôvabný Vodnár býva občas nemotorný, vďaka čomu je náchylný na nie príliš pevnú telesnú konštrukciu. Zlomeniny, natrhnutia členkov a kolien bývajú častými problémami tohto znamenia. Nepríjemným preňho môže byť aj vznik kŕčových žíl, ktorý súvisí s jeho nezdravým životným štýlom. Takisto sa nevyhne ani problémom s krvným obehom, a to zníženou citlivosťou či chladnými končatinami.

Ryby

Mimo Rakov patria k najcitlivejším znameniam aj emocionálne Ryby, ktorých psychiku je ťažké udržať na uzde. Táto skutočnosť zapríčiňuje aj ich problémy s imunitným systémom, a preto sa nevyhnú častému prechladnutiu, nádche či kašľu. Trpieť však môžu aj bolesťami kĺbov, problémami s prstami na nohách, ale aj plesňou, kurími okami a nepríjemnými otlakmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 00:33