Instagram / Marta Mielczarska
StoryEditor

Chcete mať dokonalý zadok? Táto kočka vám poradí ako na to

27.09.2017, 18:00
Zdravie
Odborníčka v oblasti fitnes Marta Mielczarska sa pýši dokonalým pozadím. Poradí vám, ako ho získať.

Túžite po pozadí snov? Po okrúhlom a pevnom zadku, za ktorým sa každý rád obzrie? Trénerka a nutricionistka Marta Mielczarska zo San Diega má zaručený recept, ktorý s úspechom otestovala sama na sebe. Podarilo sa jej kompletne pretransformovať pozadie a teraz sa zaprisaháva, že na to, aby ste si vybudovali zadok, po ktorom túžite, potrebujete veľa jesť a neobmedzovať sa striktnými diétami.

Na svojom instagramovom profile zverejnila fotky pred a po premene. Rozdiel je skutočne neuveriteľný a do očí bijúci. Okrem silového tréningu je podľa nej nevyhnutné zvýšiť kalorický príjem.

„Neodkážem ani spočítať to množstvo otázok, ktoré dostávam ohľadom zadku. Predovšetkým sa musíte zamerať na stravovacie návyky a musíte veľa jesť. Jediná cesta ako nabrať svaly je mať dostatok kalórií a náležitý tréningový plán,“ hovorí.

Atraktívnej fitnes trénerke jej premena zabrala rok a pol. Na fotke pred jedla 1800 kalórií denne a dnes zje až 2200. Za ten čas pribrala okolo 13 kíl svalov a zakladá si na tom, že ruky plastického chirurga sa jej pozadia nedotkli. „Zvolila som si ťažkú cestu, preto mi to trvalo tak dlho. Dbám na stravu a cvičím šesťkrát do týždňa, čo sa mi oplatilo.“

Marta priznáva, že sú aj dni, počas ktorých si poplače, lebo ju bolí celé telo. No cvičenia by sa vzdať nedokázala. „Neexistujú zázračné tabletky alebo diéta, ktorá spevní vaše telo za 30 dní. Nenechajte sa nikým oklamať. Buďte vytrvalí, makajte tvrdo a pokrok vás ohúri.“

Keď však príde reč na dokonalé telá, ktoré vidíte na internete, Marta potvrdzuje, že mnoho instagramových modeliek vie presne ako zapózovať. Taktiež používajú Photoshop, aby vyzerali ešte lepšie ako v skutočnosti. Názorne to ukazuje na tejto fotke, kde ju vidíte v normálnom postoji a potom v tom instagramovom:

„Keď už s rozhodnete k niekomu vzhliadať, uistite sa, že spoznáte rozdiel a vyberte si ľudí, ktorí reálne makajú vo fitkách a nepoužívajú Photoshop, aby si pridali vypracované krivky,“ odkazuje podľa Daily Mail Marta.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:38