Niektoré zlozvyky sa vám na partnerovi jednoducho nepodarí zmeniť.pexels
StoryEditor

Ani sa o to nepokúšajte. Niektoré veci na mužoch nikdy nezmeníte

23.09.2024, 14:00
Vzťahy

Nie milé dámy, nie ste v tom samé, ak si myslíte, že váš partner je snáď z inej planéty. Niektoré zvyky, ktoré má sa jednoducho ani nesnažte pochopiť. A už vôbec sa ho nesnažte zmeniť. Na niečom sa vám síce možno podarí popracovať, no sú veci, ktoré nezmeníte ani keby ste sa „postavili na hlavu.“

Nejde len o to, že sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou nepodarí zmeniť jeho návyky, no ak mu ich budete neustále vyhadzovať na oči, skôr či neskôr ho od seba odoženiete.

Kamaráti

Vadia vám jeho pravidelné posedenie s kamarátmi pri pive? Ani sa nesnažte to zmeniť a ukoristiť si tento čas pre vás dvoch. Ak sa vám to aj podarí, tak len v začiatkoch vzťahu, kedy máte obaja a dokonca aj on, úplne iný pohľad na váš vzťah a zároveň neustálu potrebu byť spolu. Časom však aj tak nabehne do koľají, na ktoré bol zvyknutý a vy s tým nič neurobíte.

Hlavne priamo

Nie, určite sa nespoliehajte na tom, že mu to snáď dôjde, že to pochopí, že mu nemusíte dávať žiadne podrobné inštrukcie. Musíte. Ak od svojej polovičky niečo chcete, veľmi podrobne mu povedzte, alebo napíšte, o čo ide. A to aj v prípade nákupného zoznamu. Tie z vás, ktoré sú v dlhoročných vzťahoch by nám iste dali za pravdu, že muži jednoducho nevedia predvídať a rovnako tak nedokážu čítať medzi riadkami.

Poriadok

Poriadok vníma každý inak. Kým pre vás je dokonale uprataný byt vtedy, keď má všetko svoje miesto, nenájdete v ňom ani zrniečko prachu a z podlahy by ste mohli pokojne servírovať večeru, muži to majú jednoducho inak. Česť výnimkám. Ak však na takú narazíte, s najväčšou pravdepodobnosťou budete mať dočinenia s mužom, ktorý je v tomto prípade extrémista a poriadkom bude ešte viac posadnutý ako vy. To zrejme tiež nechcete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 14:02