Niektoré zlozvyky sa vám na partnerovi jednoducho nepodarí zmeniť.pexels
StoryEditor

Ani sa o to nepokúšajte. Niektoré veci na mužoch nikdy nezmeníte

23.09.2024, 14:00
Vzťahy

Nie milé dámy, nie ste v tom samé, ak si myslíte, že váš partner je snáď z inej planéty. Niektoré zvyky, ktoré má sa jednoducho ani nesnažte pochopiť. A už vôbec sa ho nesnažte zmeniť. Na niečom sa vám síce možno podarí popracovať, no sú veci, ktoré nezmeníte ani keby ste sa „postavili na hlavu.“

Ponožky

Ponožky sú samostatná kategória. No uznajte. Buď ich nechajú pohodené pri gauči, alebo pri posteli, prípadne v kúpeľni vedľa vane. A ak je aj váš partner náhodou uvedomelý a odkladá ich použité do koša na špinavú bielizeň, potom dáme všetky ruky do ohňa za to, že sú na ruby. Áno, ponožky sú kameňom úrazu mnohých hádok. Naučte sa s tým žiť. Podarí sa vám to skôr, než jeho naučiť kam patria a ako sa do toho koša hádžu.

image

Pozeranie televízie či hranie obľúbených hier si váš partner jednoducho nenechá zobrať.

pexels

Televízny program

Osobitnou kategóriu sú tiež rôzne športové zápasy či podujatia, ktoré so zatajeným dychom pozerá. Súčasne má vypnuté všetky senzory, ktoré by ho mohli vyrušiť a najmä ten, ktorý by mohol zaznamenať, že od neho niečo chcete či potrebujete. Párkrát ročne jednoducho tie najväčšie šampionáty pretrpte a potom bude zase dobre. Lebo ani pokazený televízor mu nezabráni v tom, aby mu niečo uniklo. Až vtedy by ste videli jeho kreativitu a vynaliezavosť, aby urobil všetko preto, aby sa dostal k sledovaniu prenosu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 14:02