V ktorej polohe zažijete vzrušenie?dreamstime
StoryEditor

Vyvrcholiť môžete aj v spánku: Táto poloha vám prinesie nečakané vzrušenie

24.08.2024, 14:00
Vzťahy

Nachádzate sa vo vzťahu, kde partner často pracuje v noci či odchádza preč na dlhé týždne? Alebo naopak túžite po niečom novom a neprebádanom? V oboch prípadoch by ste mali skúsiť zmeniť polohu pri spánku. Existuje totiž jedna, ktorá vám môže priniesť nečakané vyvrcholenie.

Možno si to neuvedomujete, no to, v akej polohe spíte, dokáže mnohé ovplyvniť. Zatiaľ, čo niektoré polohy vám prinesú úľavu od bolesti, existujú aj také, vďaka ktorým môžete vyvrcholiť. Ak túžite po niečom novom a vzrušujúcom, mali by ste spať tak, aby ste počas odpočinku zažili nečakané vzrušenie. Pozrite sa, ktorá spánková poloha vám s tým pomôže.  

Orgazmus v spánku

Podľa odborníkov môže počas spánku zažiť orgazmus nie len mužské, ale aj ženské pohlavie. Síce si na to možno nebudete pamätať, no po zobudení sa rozhodne budete cítiť uvoľnene a šťastne. Za vzrušenie v spánku môžu najmä vaše mozgové systémy. Ak myslíte na sex alebo o ňom snívate, počas REM fázy, kedy sa zvyšuje prietok krvi do celého tela vrátane intímnych partií, sa tkanivá v mozgu zduria a vy pocítite vzrušenie. Niekedy je toto vzrušenie tak silné, že môžete zažiť silný orgazmus. Ak túžite po niečom podobnom aj vy, prezradíme vám, ktorá poloha vás privedie k vrcholu.  

Poloha prinášajúca vzrušenie

Odborníci tvrdia, že pri polohe na bruchu, máte najväčšiu šancu dosiahnuť orgazmus. Dôvodom je najmä fakt, že pri nej dochádza k dráždeniu niektorých častí tela. Môžete mať pri nej napríklad pocit, že vás niekto hladí a dráždi na intímnych miestach. Všetko je však len o vašej hlave. Ak teda túžite po vzrušení, myslite pred spaním na milovanie s partnerom, na jeho dotyky či bozky a rozhodne nezostanete sklamané.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 13:09