Tieto polohy utužia váš vzťah.dreamstime
StoryEditor

Vďaka nim opäť pocítite spojenie: Tieto polohy prebudia vo vzťahu stratenú iskru

29.06.2024, 18:00
Vzťahy

Dostali ste sa s partnerom do stereotypu a vytratila sa z vášho vzťahu takmer všetka vášeň? Aby ste prebudili stratenú iskru a užili si milovanie ako kedysi, mali by ste vyskúšať aspoň jednu z týchto polôh. Vďaka nim totiž opäť pocítite spojenie s partnerom a sex bude nezabudnuteľný.

Túžite sa s partnerom milovať ako v začiatkoch vzťahu? Pomôcť vám môže niekoľko polôh, ktoré vás opäť zblížia. Okrem toho vďaka nim pocítite hlboké spojenie a zažijete romantiku, o akej sa vám ani nesnívalo. Ak cítite, že sa zo vzťahu vytratila vášeň a romantika, prezlečte posteľné prádlo, zapnite príjemnú hudbu, zapáľte v spálni voňavé sviečky a vyskúšajte s partnerom pri najbližšom milovaní aspoň jednu z týchto polôh.

Blízkosť tiel

Keď chcete rozprúdiť vášeň, cítiť spojenie a známy elektrizujúci pocit v tele, vyskúšajte polohu lyžice. Pri nej si síce nebudete s partnerom pozerať do očí, no môžete sa odzadu dotýkať celým svojím telom. Nielenže sa v tejto polohe budete cítiť bezpečne, ale môžete vďaka nej skúmať rôzne erotogénne ony na svojom aj partnerovom tele.  

Klasika trochu inak

Síce je misionárska poloha bežná a praktizuje ju pri milovaní takmer každý pár, ak počas nej objímete partnera nohami okolo chrbta, posuniete ju na vyššiu úroveň. Okrem toho, že budete viac vzrušení a posilníte puto medzi vami.

Rozkoš, po akej ste túžili

Nechajte partnera, aby si sadol na posteľ, vy sa mu posaďte do lona a objímte ho nohami. Vďaka tejto polohe bude mať partner skvelý výhľad na vaše telo a pohyby. Takisto sa vás bude môcť dotýkať na erotogénnych miestach a vy jeho tela. Nebojte sa preto odviazať, nemyslite na to, ako vyzeráte a užite si toto spojenie naplno.

Vášeň spojená s divokosťou

Poloha na psa je klasikou, ktorú by ste pri milovaní vynechávať nemali. Ak však túžite po väčšom vzrušení a rozkoši, ľahnite si na brucho a len jemne podvihnite pozadie, pod ktoré podložte vankúš. Keď si partner na vás zozadu mierne ľahne a vstúpi do vás, budete mať pocit, akoby vás dráždil celým svojim telom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. jún 2024 18:02